Najbolje ponude za male i velike

U listopadu uživajte u brojnim pogodnostima koje donosi Mjesec beba u BIPI
 Bipa promo

Od trenutka kada saznate da ćete postati roditelj počinje velika avantura puna radosti, ali i mnogih pitanja. Tijekom trudnoće i prve godine djetetovog života susrećemo se s novim situacijama iz dana u dan. Neizmjerna je sreća gledati vaše malo dijete kako raste, mijenja se i savladava zajedno s vama sve izazove s lakoćom. Uz obaveze koje se gomilaju želimo što više vremena uživati sa svojim najmanjima, a srećom je danas to moguće uz pregršt „pomagača“ koji će nam uštedjeti vrijeme. To je prepoznala i BIPA koja želi osigurati najbolje mamama i bebama uz proizvode koji olakšavaju našu svakodnevicu i s kojima stvaramo najljepše uspomene.

U razdoblju od 01. do 31. listopada u sklopu akcije Mjesec beba u BIPI vas očekuju atraktivni popusti i brojne pogodnosti za cijelu obitelj.

POGODNOSTI ZA ČLANOVE BIPO KLUBA

image
Bipa promo

U Mjesecu beba najbrže nove članove uz kupnju proizvoda za bebe u iznosu od 150 kuna čeka bogat poklon paket – BIPO klub kutija! Kutija sadrži proizvode za mame i bebe neophodne do njene prve godine života u vrijednosti od čak 150 kuna. Svoju BIPO kutiju možete podići na blagajni uz predočenje računa u najbližoj BIPA poslovnici.

BIPO NAGRADNA IGRA

image
Bipa promo

Osim pogodnosti za nove članove BIPO kluba, u Mjesecu beba BIPA je članovima programa vrijednosti u BCdigital klubu na Viberu pripremila Pampers nagradnu igru. Čak 20 dobitnika moći će osvojiti godišnju zalihu pelena uz kupnju proizvoda u iznosu od 250 kuna, a putem Viber poruka svi članovi programa vjernosti dobit će upute potrebne za sudjelovanje u nagradnoj igri. Svaki tjedan izvlačimo pet dobitnika, a za sudjelovanje je potrebno prijaviti se s brojem računa i podacima na stranici https://bit.ly/3opGCzg.

NOVI BIPO LETAK

BIPA od sada donosi još jednu novost – BIPO letak! U njemu ćete pronaći bogatu ponudu proizvoda na akciji za bebe i djecu. Na jednom mjestu u letku posvećenom proizvodima za najmanje nalaze se sve akcije i pogodnosti koje vas očekuju u najbližoj

BIPA poslovnici. Uz BIPO klub karticu pogodnosti su još i veće jer se s njom ostvaruje 10% popusta pri svakoj kupnji.

PROGRAM VJERNOSTI

BIPO klub namijenjen je trudnicama i roditeljima djece do pete godine, a članovima tijekom cijele godine donosi niz pogodnosti. Svi super popusti i akcije BIPO kluba nalaze se na https://www.bipoklub.hr/

Vidimo se u najbližoj BIPI!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:05