Najbolji beauty favoriti vas čekaju na najboljoj rasprodaji u gradu!

Dočekali smo sunčanije dane ovog proljeća ali nisu samo to dobre vijesti! I DELMERION BEAUYT kao oaza selektiranih brendova u Zagrebu na adresi Zadarska 75 donosi vijest zbog koje ćete osmijeh razvući još više!
Apivita proljetna rasprodaja
 Ivan Bruno Kelava

Najbolja rasprodaja sa do čak 80% popusta vas čeka od ponedjeljka 19.4. do petka 23.4., od 10:00 do 19:00 sati.

Već u prvim danima pokazao se veliki interes jer svi žele doma najbolju kozmetiku. APIVITA, dr.BRANDT, MARVIS, LIERAC, PHYTO, JOWAE brendovi su s kojima već danas možete svoju beauty rutinu pretvoriti u prave spa trenutke na kojima će vam svi zavidjeti, a vaša koža, kosa i zubi će blistati.

image
Apivita krema protiv bora sa zaštitnim faktorom spf30
Ivan Bruno Kelava
image
Dr.Brandt hijaluronska krema
Ivan Bruno Kelava
image
Dr.Brandt luminizer primer
Ivan Bruno Kelava

Jeste li spremni zablistati jer unatoč svim okolnostima nipošto ne trebamo zanemariti naš najveći organ - kožu. Uz Delmerion beauty savjetnice pronađite najbolju SPF zaštitu ili ekskluzivne paste za zube kojima niti Hollywood nije odolio. A kad spominjemo Hollywood i zvijezde s crvenog tepiha ne smijemo zaboraviti niti dr.BRANDT preparate s kojima se efekt mlađe kože postiže odmah. I sve to s nevjerojatnih do 80% popusta? Da! Samo u Delmerionu na adresi Zadarska 75.

image
Phyto keratine maska
Ivan Bruno Kelava

Uz PHYTO proizvode, baš sad u pravom trenutku kad želimo lepršavu kosu, omogućite si zdravo vlasište i sjajnu kosu za kojom će se svi okretati!

image
cLierac balzam za lice nakon sunčanja
Ivan Bruno Kelava
image
Lierac integral serum za područje oko očiju
Ivan Bruno Kelava

LIERAC će vas oduševiti svojim teksturama i formulacijama kojima ćete postići konkretne rezultate i svoju svakodnevnu skincare rutinu dovesti na sasvim novu razinu.

image
Jowae zaštitni hidratantni balzam za lice i tijelo
Ivan Bruno Kelava

JOWAE je francusko-azijska kolaboracija znanosti i prirode s kojom će vaša koža zablistati jer čuvarkuća kao posebno patentirani sastojak sa svojim benefitima daje sve ono za čim vaša koža žudi.

image
Marvis pasta za zube/razni okusi
Ivan Bruno Kelava
image
Marvis set
Ivan Bruno Kelava

Hollywoodskom osmijehu svi težimo pa zašto ga ne omogućiti već danas uz kultne MARVIS paste? Najbolji način da životu pokažemo zube upravo je osmijeh! Pa neka on bude širok i zdrav. A osmijeh nećete skidati s lica uz korištenje APIVITA proizvoda koji su svjetski poznati po kombinaciji prirodnih sastojaka, a posebno onih aktivnih - meda i propolisa. SUN linija će biti vaš najbolji prijatelj u sunčanim danima…

image
Apivita krema za sunčanje za lice i tijelo za bebe spf30
Ivan Bruno Kelava
image
Apivita pjena za čišćenje lica
Ivan Bruno Kelava
image
Najveći popusti u gradu
Ivan Bruno Kelava

Još stignete na najbolju ponudu beauty proizvoda u Delmerionu. Uz ove sunčanije dane osigurajte si dodatne razloge za veselje - ugrabite svoje beauty favorite s popustom do 80%. DELMERION BEAUTY na adresi Zadarska 75 neka bude vaš odredište već danas!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:37