VIKEND DESTINACIJA

Nakon spektakularnog otvorenja sezone, zabava u Fun Parku Biograd seli na Divlji Zapad, a potom na Piratska mora!

Fun park Biograd

 Promo

Fun park Biograd otvorio je sezonu sa odličnim zabavnim programom, natjecanjima, nagradnim igrama i plesom. Kao šlag na odličnu zabavu nebo nad parkom obojili su šareni lampioni, a potom i vatromet u izvedbi svjetskih piromajstora-Mirnovec pirotehnike! A ono što slijedi su svakako zabavna putovanja kroz vrijeme i teme, koje ste vjerojatno gledali na filmovima. Naravno u Fun Parku Biograd svakoga tjedna možete biti dio posebne tematske zabavne čarolije. Nakon svečanog otvorenja, zabava se seli na prerije Divljeg Zapada!

WILD WILD WEST 07. i 08.5.2022.

image

Fun park Biograd

Promo

Ovaj prezabavan event razveselio je lani i velike i male, probudio natjecateljski duh i dobro nasmijao sve uzraste. Mnogi su se roditelji uz one najmanje okušali u natjecanjima i country pjena partiju. I ove godine ljubitelje western zabave čeka odličan provod u brojnim kaubojskim i indijanskim natjecanjima. Najmlađi natjecatelji mogu loviti krivine u indijanskima kanuima koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika. Tu je i Western Express mali vlak spreman da sve generacije proveze kroz tunele koje su sagradili vrijedni rudari. Udobno se smjestite i uživajte u prizorima Divljeg Zapada. Oni željni dodatnog adrenalina mogu uskočiti u Mine train coaster i hrabro savladati zavoje kakve su vidjeli u avanturističkim filmovima. Naravno uz vožnje možete se okušati u najpopularnijem Western natjecanju jahanju mehaničkog bika, a nakon svega i zaplesati u super zabavnom country pjena partiju! Na kraju oni sretne ruke zabavan dan mogu završiti i s nekom nagradicom na tomboli.

Kao na svakom početku priče o Divljem Zapadu i ovoga puta Fun Park Biograd imat će čast ugostiti uvaženog pernatog ambasadora-papigu Koko koji će ovaj party učiniti još zabavnijim!

image

Fun park Biograd

Promo
image

Fun park Biograd

Promo

PROGRAM WILD WILD WEST 7. i 8.5.2022.

16.00 Pucanje iz luka i strijele

Slikanje s papigom Koko

18.00 Country pjena party

19.00 Natjecanje u jahanju bika

20.00 Tombola

20.30 Puštanje lampiona

Od ove sezone Wild West područje obogaćeno je s dodatnom zonom za igranje i spremno za nove avanture, smijeh i dobar provod!!

PIRATSKE IGRE 14. i 15.5.2022

image

Fun park Biograd

Promo

Nakon western avantura, prerije će zamijeniti piratska mora i zabavne piratske igre!! Za piratske igre trebate imati pravi tim i dobro posložiti posadu, jer samo tako možete u bitkama na brodovima osvojiti Piratski zaljev!

Kako bi zabava bila još bolja Fun Park Biograd pripremio je brojna natjecanja i odličnu piratsku zabavu. Brodovi u piratskom zaljevu dobro su naoružani prskajućim topovima i spremni da uz pravu posadu pošteno zašpricaju protivnike. Krenite u piratske bitke ali PAZITE!! Vodena opasnost vreba i sa kopna iz dobro napunjenih vodenih prskajućih topova, te boomper boatsa posebnih gumenih čamaca, koji vas mogu dočekati i vašu piratsku bitku pretvoriti u pravu avanturu! Piratske pustolovine pod budnim okom prati kapetan Sparrow, najtraženiji piratski lik za fotografiranje! Oni hrabriji mogu istražiti i kuću straha i upoznati se s piratskim zombijima. Lako ćete je pronaći, krasi je najveća piratska lubanja sa nožem. Naravno atrakcije Fun Parka Biograd radit će punom parom i ponuditi zabavu u svakom dijelu parka.

Program počinje od 14.00 sati, a uz zabavne vožnje okušajte se i u brojnim piratskim igrama. Kao prava piratska ekipa odmjerite snage u potezanju konopa, obaranju ruke, zaplešite na posebnom piratskom pjena partiju i na kraju zaigrajte i tombolu! Možda uz odličnu zabavu i osvojite poneku nagradu. Za sam kraj slijedi čarolija bojanja neba sa lampionima. Pošaljite poneku lijepu želju i uživajte u čarobnoj atmosferi.

image

Fun park Biograd

Promo
image

Fun park Biograd

Promo

14. i 15.5. PIRATSKE IGRE-PROGRAM:

14,00 Otvorenje, susret i slikanje s Funny i piratima uz slatke poklončiće

16-00 Potezanje konopa

17.00 Piratski pjena party

18.00 Obaranje ruku

20.00 Tombola

20.30 Puštanje lampiona

image

Fun park Biograd

Promo
image

Fun park Biograd

Promo

Ovaj nagrađivani centar zabave za ljeto pripremio je još pregršt novih avantura i obogatio ponudu igračaka koje će sigurno razveseliti one najmanje posjetitelje. Kao i lani mnogi junaci iz najpopularnijih filmova, skupa sa voditeljima, plesačima i zabavljačima potrudit će se da vam osiguraju nezaboravan provod na koji ćete se sigurno rado vratiti tijekom sezone!

Ulaznice: https://www.funparkbiograd.com/ulaznice/

Radno vrijeme: https://www.funparkbiograd.com/informacije/kalendar/

https://www.facebook.com/funparkbiograd

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 07:33