NAKON TRANSFORMERSA U FUN PARKU BIOGRAD ZABAVU PREUZIMAJU PIRATI

Pirates Party u Fun parku Biograd
 Promo

Kao i temperature zabava u Fun Parku Biograd dosegla je svoj vrhunac. Iz svemirskih prostranstava pustolovine se sele na uzburkana mora i piratske bitke. Ali prije samih bitaka oni koji svoje pustolovine žele doživjeti pod svjetlima specijalnih efekata i kada su temperature malo povoljnije, moći će to u posebnim noćnim vožnjama.

Nakon Transformersa 02.07.2021. ljubitelji vožnji u svjetlosnom ruhu doći će na svoje. Noćne pustolovine Late Night Rides raskošni su doživljaj zabavnih vožnji uz specijalne svjetlosne efekte atrakcija Fun Parka Biograd.

image
Late Night Rides
Promo

Okinite koju dobru fotku pod svjetlosnim efektima i zaplešite pod svjetlima zabavnih atrakcija.

Nakon raskošnih noćnih vožnji i svemirskih putovanja zabava se seli na uzburkana mora i piratske bitke za koje savjetujemo da pripremite pravu posadu!

3-5.7.2021. PIRATES PARTY

Piratski brodovi Fun parka Biograd dobro su naoružani prskajućim vodenim topovima i spremni za prave piratske pustolovine. Zaplovite piratskim zaljevom, ali PAZITE, opasnost vreba i s kopna! Tko će ostati suh u borbi vodenih topova? Odvažite se, ukrcajte se s ekipom na gusarski brod i započnite vodenu bitku i zavladajte piratskim zaljevom Fun Parka Biograd. Ova jedinstvena pustolovina pravi je ljetna hit atrakcija u kojoj mogu sudjelovati svi timovi (obitelji, prijatelji). Pripremite svoju piratsku posadu i zaplovite opasno zabavnim piratskim zaljevom. Oni hrabri mogu istražiti i kuću strave. Lako ćete je pronaći -krasi je piratska glava s nožem. Krenite u mistične hodnike i dobro se zabavite. Popularnim zaljevom možete ploviti i okruglim brodićima koji omogućavaju i onim najmlađima da sudjeluju u slavnim bitkama na Piratskom zaljevu. Sudarajte se brodićima i prskajte vodom jedni druge, jer tko je još suh napustio Fun park Biograd?

image
Pirati u Fun parku Biograd
Promo

Piratski program:

17.00 sati – susreti sa Funny i gusarima– napravite piratski selfie i počastite se slatkim poklončićem

18.00 sati – Pirate pjena party -zapjenite se i zaplešite u gusarskom stilu

19.00 sati – natjecanje u obaranju ruke u četiri kategorije (mame, tate, cure i dječaci)

20.00 sati - natjecanje u potezanju konopa u četiri kategorije

21.00 sati – Tombola-šećer kao i nagrade dolaze uvijek na kraju pa tako i naša popularna tombola

Uz odlične partije, sve atrakcije radit će u punoj ljetnoj brzini i spremno dočekati sve posjetitelje željne dobre zabave. Ako ste mislili da ćete biti gladni unutar zabavnog parka, grdno ste se prevarili. Ostavite spakirane sendviče kod kuće jer se na području parka nalazi restoran i nekoliko barova, nabacite smiješak i krenite u pustolovine bez granica!

image
Late Night Rides
Matija Lipar

ULAZNICE:

https://www.funparkbiograd.com/ulaznice/

RADNO VRIJEME

https://www.funparkbiograd.com/informacije/radno-vrijeme/

link

https://www.facebook.com/funparkbiograd

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 07:07