promo

Napunite baterije uz Dormeo

Prošla godina je promijenila ljudske živote preko noći, a slobodu koju smo do tada imali zamijenila je društvena izolacija, strah, rad od kuće uz brigu o djeci i financijska nesigurnost. Sve to dovelo je do porasta tjeskobe, depresije i sindroma izgaranja. Da bismo se uspješnije nosili s uvjetima života u “novom normalnom” okrenuli smo se aktivnostima poput zdravije kuhinje i vježbanja, no ako po noći ne spavamo dobro, sve što radimo preko dana je uzalud.
promo 

Kako bismo bolje dočarali što mislimo, prisjetite se kako radi mobitel: ako baterija mobitela nije napunjena, on se isključi! Isto se događa i vama kada je “vaša baterija” prazna. Zato, kao što svaku večer napunite mobitel, morate napuniti i “svoje baterije”, a san je punjač koji omogućuje da i dalje budete zdravi i produktivni!

San obnavlja tijelo & um

San je jedna od najvažnijih stvari koju možete napraviti za sebe. Blokira lučenje hormona stresa i stimulira oslobađanje hormona rasta koji je važan za kosti, proizvodnju crvenih krvnih stanica te regeneraciju tkiva. Tijekom sna se bubrezi, pluća i jetra detoksiciraju, a koža hidratizira. Uz kvalitetan san imunitet radi dobro, a san potiče kreativnost i poboljšava pamćenje.

image
promo

Dormeo dani spavanja

Svjetski dan spavanja, koji se ove godine slavi 19.3., Dormeo već tradicionalno obilježava kampanjom kojom podiže svijest o važnosti sna za zdravlje i kvalitetan život. Baš ove godine, u ovim izazovnim vremenima, taj zadatak je još važniji. Iako su ljudi opskrbljeni mehanizmima koji im omogućuju da se nose s kratkotrajnim stresom, dugotrajna izloženost stresu može imati ozbiljne posljedice. Zato je važno naučiti kako se riješiti stresa, a san je jedan od odgovora koji bi svima trebao biti prioritet.

Dormeo je posvećen stvaranju besprijekorne kvalitete proizvoda koji osiguravaju miran i zdrav san. Kao što mobitel treba punjač baterije, tako je i Dormeo dizajnirao “punjače”, ali za vaše zdravlje i vašu dobrobit: madrace, jastuke, pokrivače, posteljine. Sve što vam je potrebno kako biste napunili svoje baterije svaku noć!

image
promo

Zato požurite na Dormeo.hr ili u Top Shop i Dormeo home dućane i potražite posebne ponude povodom Dormeo dana spavanja: -20% na madrace, dva jastuka po cijeni jednog, uštedite od 150 kn pri kupnji odabranih pokrivača i još puno toga. Napunite svoje baterije kvalitetnim snom i uživajte u zdravijem i ljepšem životu uz Dormeo!

image
promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:09