Naše poznate dame dijelile su ruže i poklon bonove

Lana Klingor Mihić, Paula Sikirić i Dora Martinović uljepšale su Dan žena slučajnim prolaznicama u Zagrebu

promo 

Povodom Međunarodnog dana žena, Lana Klingor Mihić, Paula Sikirić i Dora Martinović odlučile su uljepšati dan slučajnim prolaznicama u Zagrebu na poseban i srdačan način. Ove tri poznate dame udružile su snage kako bi proširile poruku ljubavi, poštovanja i zahvalnosti prema ženama.

Cure su se raštrkale po centru Zagreba kako bi prolaznicama dijelile ruže i poklon bonove, ostavljajući osmijehe na lica iznenađenih i dirnutih žena. Ruže, simbol ljepote, ljubavi i poštovanja, bile su pažljivo odabrane kako bi se svakoj ženi poklonila posebna pažnja, dok su poklon bonovi omogućili da se taj osjećaj zahvalnosti nastavi kroz mogućnost odabira osobnih poklona ili doživljaja.

Ovom gestom, Lana, Paula i Dora pokazale su da je važnost Međunarodnog dana žena više od pukog obilježavanja na kalendaru – to je prilika da se podsjetimo zašto je fantastično biti žena. Reakcije prolaznica upravo na to pitanje bile su iznimno pozitivne, a mnoge su bile iznenađene tim jednostavnim pitanjem. Neki trenuci razmjene bili su ispunjeni emocijama, dok su druge žene izrazile svoju zahvalnost kroz osmijehe i zagrljaje, što je još više obogatilo iskustvo za sve uključene.

image

promo

PROMICANJE POZITIVNIH VRIJEDNOSTI U DRUŠTVU

Ovaj događaj nije samo uljepšao dan mnogim ženama u Zagrebu, već je poslao i važnu poruku o solidarnosti i potpori među ženama. Lana, Paula i Dora pokazale su kako male geste mogu imati veliki utjecaj na promicanje pozitivnih vrijednosti u našem društvu, posebice na dan koji slavi ženska dostignuća i borbu za ravnopravnost.

@optikaanda Naša Dora iznenadila je prolaznice poklonima povodom Dana žena ?❤️ #optikaanda #womensday #danzena #fyp #fybalkan #foryou #foryoubalkan ♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ - SoBerBoi

Kroz ovu inspirativnu akciju, Lana Klingor Mihić, Paula Sikirić i Dora Martinović pokazale su da je Međunarodni dan žena idealna prilika za širenje ljubavi i pozitivnosti, dokazavši da zajedničkim snagama možemo stvoriti ljepši i pozitivniji svijet za sve žene.

image

promo

image

promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:56