NE PROPUSTITE

Naziv online panela: Vrijeme je za održivi turizam

Vrijeme prikazivanja: petak, 5. ožujka od 10 sati na portalu jutarnji.hr
Online panel „Vrijeme je za održivi turizam“

Jutarnji list organizira u petak 5. ožujka online panel o održivom turizmu. Kroz razmjenu mišljenja stručne i ostale zainteresirane javnosti analizirat ćemo što bi to bio održiv turizam? Puno toga - od zaštite okoliša, ekologije do zaštite svih vrsti resursa. Turizam bi zapravo u konačnici trebao počivati u samoj svojoj biti samo na tome. Koliko strateški, ali i u praksi razmišljamo o tome? Što su konkretno turističke destinacije napravile da tome bude tako? Koliko se potiče razvoj održivog kontinentalnog turizma? Kako ćemo više zarađivati s manjim brojem gostiju, a da u tom lancu budu svi zadovoljni - kako lokalno stanovništvo, domaćini, tako i sami turisti? Kako povezati hrvatski prehrambeni proizvod i turizam? Kako stvarno naučiti živjeti cijele godine od turizma, i to u cijeloj državi? Na dio ovih pitanja pokušat ćemo dobiti odgovor i na ovom online panelu.

U panelu sudjeluju NIKOLINA BRNJAC, ministrica turizma i sporta; IGOR KREITMEYER, ravnatelj Uprave za zaštitu prirode Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja; MARTINA BIENENFELD, direktorica TZ-a Zagreb; TOMISLAV KOVAČEVIĆ, ravnatelj Javne ustanove Nacionalni park Plitvička jezera; IVANA ALILOVIĆ, direktorica TZ Zagrebačke županije i DALIBOR CVITKOVIĆ, direktor TZ-a Mali Lošinj. Panel će moderirati BARBARA BAN, novinarka Jutarnjeg lista

U petak 5. ožujka ne propustite pogledati uživo online panel „Vrijeme je za održivi turizam“ na portalu jutarnji.hr od 10 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:13