Dres na dar

Ne propustite - samo za pretplatnike Jutarnjeg na dar novi dres "vatrenih"

Svakom novom pretplatniku Jutarnjeg lista uz kupnju godišnje pretplate darujemo novi dres Hrvatske nogometne reprezentacije
Pretplatite se na Jutarnji list - dres na dar

Nogomet je, kažu, najvažnija sporedna stvar na svijetu. Svi smo svjedočili histeriji koja zavlada svijetom tijekom Svjetskih i Europskih nogometnih prvenstava. Jutarnji list je uvijek na terenu uz našu reprezentaciju i igrače i donosi vam nove i ekskluzivne informacije, analize i fotografije s utakmica.

Kako biste bili među prvima, navijali i igrali u novom dresu, za vas smo pripremili neodoljivu ponudu. Uz godišnju pretplatu na Jutarnji list, mi vam darujemo novi službeni dres "vatrenih" koji će naši reprezentativci nositi u predstojećem ciklusu, uključujući Europsko prvenstvo iduće ljeto.

I u novoj kolekciji su veliki i upečatljivi svjetski poznati hrvatski kvadrati. Tradicionalni crveno-bijeli dres ponovno ima kvadrate i na rukavu dresa. Logotipi HNS-a i tehničkog partnera Nikea krase prednji dio dresa, uz broj koji se nalazi u središnjem dijelu, a plava se linija spušta uz bočni dio torza.

Unutar dresa otisnute su riječi "Hrvatska" i "Vatreni" kao simbol ponosa, a potpuni izgled zaokružuju bijele hlačice i crvene čarape. Iste riječi mogu se pronaći i na novoj majici za zagrijavanje prije utakmice koja ima moderan dizajn s dvije nijanse plave boje i neobičan kvadratni uzorak.

Pretplatite se na Jutarnji, darujemo toliko željeni novi dres "vatrenih"!

NAZOVITE NAS

01/22 55 374

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:09