OPTIKA ANDA

Ne treba nam razlog za nove naočale, ali sniženje do 50% nećemo odbiti

Jesen je uvijek odlično vrijeme za osvježenje garderobe, a uz nove modele, ova sezona donijela je i odlične popuste i akcije koje shopping čine još primamljivijim, a svaki odabir još boljom investicijom.
promo 

Nakon što smo u svoje garderobe dodali nove odjevne favorite za jesenske i zimske dane, vrijeme je da osvježimo i svoju kolekciju modnih dodataka. Jedna od akcija koju ovih dana ne želite propustiti ona je omiljene nam Optike Anda.

image
promo
Bottega_veneta_optika_anda
image
promo
Bottega_veneta_optika_anda

Za jesensku sezonu, uz odličnu ponudu modela, Optika Anda pripremila je i jednako dobre popuste zbog čega je baš sada trenutak za nove sunčane naočale i dioptrijske okvire. Klasične ili trendi, sunčane naočale sada su snižene 30%, dok vas na pregršt različitih dioptrijskih okvira, među kojima se kao najpoželjniji ističu oni mačkastog oblika ili s decentnim, ali efektnim metalnim okvirima, čeka čak 50% popusta. Za sve one koji nose dioptrijske leće, Optika Anda njihove je cijene snizila za 30%. Osim za kupovinu novih sunčanih naočala ili dioptrijskih okvira, idealni je trenutak da provjerite svoj vid, a u Optici Anda to možete učiniti potpuno besplatno uz prethodnu rezervaciju termina jednim klikom.

image
promo
Chanel_optika_anda
image
promo
Dolce_gabbana_optika_anda
image
promo
Furla_optika_anda
image
promo d
Guess_optika_anda

U nastavku vam donosimo izbor nekih od najboljih modela koje trenutno možete pronaći u Optici Anda po bitno sniženim cijenama, a koji će dodatno začiniti vaše svakodnevne kombinacije ove jeseni i zime kao i sljedeće godine.

image
promo
Gucci_optika_anda
image
promo
Saint_laurent_optika_anda
image
promo
Ray_ban_optika_anda
image
promo
Vogue_optika_anda
image
promo
Versace_optika_anda
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:57