NE PROPUSTITE

Nedjeljni Jutarnji donosi: Novo izdanje magazina Dom i dizajn

Novo izdanje magazina donosi fenomenalne životne prostore, praktične savjete o uređenju te motivirajuće DIY tutorijale
D&D naslovna

Bez obzira na to gdje se nalazili, kupajući se negdje na Jadranu, odmarajući u vikendici ili ljeto provodite radno, u uredu, ovaj vikend rezervirajte za uživanje u novom broju časopisa D&D, koji na kioske izlazi 16. kolovoza.
Potrudili smo se biti raznovrsni i zanimljivi: obišli smo fenomenalne životne prostore, a donosimo i praktične savjete o uređenju te motivirajuće DIY tutorijale.

Na naslovnici je spektakularna vila na Kvarneru koja nas je oduševila svojom arhitekturom, sadržajem i lokacijom, a uspjeli smo doznati da u njoj njemački RTL trenutno snima jedan reality show.

Posjetili smo i high-tech stambeni objekt u okolici Zagreba u koji vlasnici ulaze očitavanjem otisaka prstiju, a rasvjetu i vatru u kaminu reguliraju putem mobitela, kao i suvremenu rezidenciju s krovnom terasom i pogledom na Zadar. Na jugu glavnog grada pronašli smo i pravi mali skriveni dragulj, kuću koju je mladi bračni par sam uređivao, a u kojoj se život odvija u ograđenom dvorištu s bazenom.
Tema broja prava je ljetna opuštena priča. Zasigurno će vas zanimati što je zajedničko našoj pjevačici, fotografu, voditeljici i glumici? Svi oni u slobodno vrijeme, neki ozbiljnije, a neki tek toliko, iz gušta, dizajniraju, preuređuju i izrađuju namještaj! Možete li pretpostaviti o kome je riječ?
Od ostalih tema izdvojit ćemo i fotoeditorijal u kojem predlažemo kako servirati osvježavajuća pića idealna za ove vruće dane. Tu su i omiljeni kutak u stanu splitske balerine Maje Lončar, savjeti o uređenju dječje sobe...

Vidimo se na kioscima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. srpanj 2024 13:05