Najpopularniji filmovi i serije

Neograničena zabava uz sedam filmskih CineStar TV kanala i pretplatnu videoteku!

CineStar TV kanali donose sveobuhvatno kinematografsko iskustvo u vaše domove!
CineStar TV
 Promo

CineStar TV kanali pružaju beskrajnu zabavu koja povezuje milijune ljudi kroz fantastičan filmski i serijski sadržaj u tehnologiji visoke rezolucije i širokog formata slike s 5.1 Surround zvukom. Najbolju zabavu donosi vrhunska filmska industrija, nagrađivani i neustrašivi pripovjedači, sjajni i dugoočekivani blockbusteri, bezvremenske serije, dokumentarni filmovi, kao i ekskluzivni behind-the-scene sadržaj – i sve to možete naći na čak sedam originalnih filmskih kanala i pretplatnoj videoteci.

Prvi i najgledaniji kanal u CineStar TV portfelju je CINESTAR TV1. Savršen domaćin za dinamičnu, bogatu i odvažnu zabavu. CINESTAR TV 1 je mjesto na kojem se nalaze najpopularniji filmovi i serije svih vremena. Više od 12 godina nudi najbolju filmsku zabavu, i uvijek će biti kanal koji privlači najširu publiku.

CINESTAR TV2 filmski je kanal za sve generacije, namijenjen izbirljivoj publici te prilagođen obiteljskoj atmosferi. Pruža fascinantan raspon kvalitetnih drama, urnebesnih komedija, uzbudljive akcije, nominiranih i nagrađivanih filmova, bezvremenskih klasika i pomno odabranih TV serija i sitcoma – za svakog ponešto.

Na CINESTAR TV ACTION & THRILLER adrenalin je na najvišoj točki, kazaljka je u crvenom i puls na 200. Od misterioznih ubojstava do noir klasika, gangsterskih saga i odvažnih spašavanja, sve do vrhunske pucačine i jurnjave skupih automobila – ushićenje koje podiže puls za kojim čeznu istinski fanovi.

Pravi vladari ovog kanala su: Bruce Willis, Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme, Mel Gibson, Steven Seagal, Liam Neeson, Keanu Reeves, Jet Li, Jackie Chan, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger i mnogi drugi.

Ugasite svjetla i zaronite u drugu dimenziju. Impresivno, opsesivno, izazovno i izravno – CINESTAR TV FANTASY vas vodi u svijet fantazije, avanture, animacije, misterije i horora. Od bajkovitih animiranih filmova za najmlađe (i one koji se tako osjećaju) do kultnih horora. Ni noćne more, ni jeza koja im prolazi kroz tijelo, obožavatelje ovog žanra ne sprječavaju da iznova gledaju neke od najvećih hitova.

CINESTAR TV COMEDY & FAMILY donosi inspirativne, optimistične i nadahnjujuće priče. Podsjeća nas na one kratke ali značajne trenutke koje često previdimo u svakodnevnoj žurbi. Filmovi za opuštanje pronaći će put do svih generacija, što ovaj kanal čine glavnom destinacijom za sve one koji traže kako brzo i jednostavno popraviti raspoloženje.

CINESTAR TV PREMIERE 1 i CINESTAR TV PREMIERE 2 su najprestižniji kanali koji nude premium sadržaj. Ovi kanali su postali sinonimi za ekskluzivne TV premijere najnovijih blockbustera, nedavno prikazanih u kinima. S više od 100 premijernih naslova godišnje, prikazuju nagrađivane filmove, bezvremenske klasike, biografije, popularne TV serije, nagrađivane dokumentarce, kao i filmske vijesti i ekskluzivne snimke iza kamere filma.

CineStar Premiere Plus je pretplatna video-on-demand (SVOD) usluga koja pretplatnicima omogućava odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, uz najkvalitetniju ponudu video sadržaja u regiji za sve dobne skupine - bez oglasa i prekida, dostupan na svim uređajima, 24/7.

CineStar TV kanale i Premium pretplatničku videoteku potražite kod svog operatora!

image
CineStar TV
Promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 18:40