Nexe crijep - 100 godina kvalitete

Nexe crjep

Dilj iz Vinkovaca, tvrtka članica Nexe grupe, ove godine s ponosom slavi obljetnicu 100 godina tradicije proizvodnje vrhunskog prirodnog crijepa. Iznimni standardi proizvodnje i duga tradicija pružaju krajnjim kupcima kvalitetu koja je potvrđena i Best Buy Award 2022/2023 medaljom.

Generacije su stvarale ime vinkovačkoga crijepa, sada punih 100 godina. Osjećaj pripadnosti i privrženosti Diljevih radnika vinkovačkom ponosu ugrađen je i u logotip nastao prigodom ove velike obljetnice. Uz ulaganja u tehniku i opremu, posebna pozornost oduvijek se pridavala educiranju i obrazovanju mladih ljudi koji su i danas snaga i moć Dilja. Početak rada povijesne Bohnove ciglane (1922.) označio je stvaranje budućega Dilja (1961.) koji je ubrzo postao jedan od ponosa grada i ovoga dijela Slavonije. Danas tvrtka zapošljava oko 320 radnika. Prisutna je na tržištima RH, BiH, SiCG, Ukrajine, Mađarske, Slovenije, Albanije, Austrije. Glavna tržišta su Hrvatska i Bosna i Hercegovina. Brojnim investicijama u zadnjih 10-ak godina tvrtka je dosegla razinu kvalitete koja zadovoljava sve europske norme te posjeduje najmoderniju tehnologiju za proizvodnju vrhunskog crijepa i cigle.

image

Valens_ravni crjep

S ponosom nosimo Best Buy Award Construction Croatia 2022/2023. Medalja je to kojom se označavaju proizvodi i usluge na tržištu koji nude najbolju vrijednost za novac. I ove godine, najviše ispitanika navelo je NEXE kao proizvođača crijepa i cigle koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete.

Uz standardnih 50 godina garancije na kvalitetu crijepa, Dilj poklanja osiguranje kuće svim kupcima koji opreme svoju kuću s najmanje 100 m² bilo kojeg modela Nexe crijepa. Vrhunska kvaliteta i duga tradicija Nexe crijepa zasigurno jamče kvalitetu.

image

Nexe crjep

Kako ostvariti gratis osiguranje uz Nexe crijep? Jednostavno! Potrebno je fotografirati objekt nakon postavljanja crijepa, potom na stranici www.nexe-crijep.hr ispuniti zahtjev te priložiti fotografije i račun kao potvrdu kupovine. Svaki kupac koji zadovoljava ove uvjete u roku 45 dana na kućnu adresu dobiva potvrdu o ugovorenoj polici gratis osiguranja objekta na godinu dana.

image

Dioklecijan_ crjep velikog formata

Ivan Cosic/

Crjepovi Dilja iz Vinkovaca simbioza su tradicije i kvalitete. Izrađeni od najboljih sirovina, vrhunske kvalitete, trajnosti i bezvremenskog dizajna s pravom su svrstani u sam vrh svjetske ponude. Širenjem svijesti o zdravom i ekološki prihvatljivom životu, sve važnija postaje činjenica da su Nexe crjepovi u potpunosti napravljeni od prirodnih materijala. Svojim dizajnom i funkcionalnošću Nexe crjepovi namjenjeni su i kontinentalnim i mediteranskim područjima. Dvostruko utoreni Nexe crjepovi Glinex i crijep velikog formata Cezar namijenjeni su kontinentalnim područjima, a za mediteransko područje prilagođeni su modeli Nexe crijepa Mediteran te crjepovi velikog formata Oktavijan i Dioklecijan. Kao odgovor na sveprisutnu potražnju za modernim objektima, tu je Valens, ravni crijep koji atraktivnim dizajnom značajno pridonosi sveukupnom dojmu suvremenih objekata. Upravo prilagodljivost i savršen odgovor na potrebe tržišta opravdavaju krunu "Nexe careva".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 10:39