Promo

Next level burger

Fantastičan okus novog veganskog burgera iz Lidla
Next level burger
 Lidl Hrvatska

Od četvrtka, 18. lipnja, Lidl Hrvatska u stalnu ponudu uvodi novi proizvod – Next Level Burger. Riječ je o veganskoj alternativi mesnom burgeru s čak 20 grama biljnog proteina po obroku, a odličan okus daje mu kombinacija šampinjona, kokosovog i repičinog ulja te proteina graška, pšenice i soje. Na grilu, u tavi ili kao on-the-go varijanta, Next Level Burger najbolji je izbor za vegane i sve one koji žele malo „odmoriti“ od mesa. Veganski burger u Lidlovim trgovinama diljem Hrvatske možete pronaći po odličnoj cijeni od samo 24,99 kuna.

image
Next level burger
Lidl Hrvatska

Trenutno u Hrvatskoj, kao nastavak svjetskog trenda, vlada porast popularnosti i interesa za veganskim proizvodima i veganskim načinom života. Zbog niza razloga, sve veći broj ljudi ima želju jesti manje mesa ili ga uopće ne jesti. Jedan od razloga promišljanja konzumacije mesa svakako su i klimatske promjene čije posljedice sve više osjećamo. Zahvaljujući Next Level burgeru kupac se ne mora odreći okusa mesa, a opet može pridonijeti okolišu. Lidl Hrvatska poznat je po svojoj društvenoj odgovornosti na svim poljima, pa tako i u segmentu ekologije.

Također, Lidl se kroz svoje position papere obvezao na konkretna djelovanja u smjeru zaštite okoliša, ali i širenju asortimana osviještene prehrane. Lidl se na domaćem tržištu pozicionirao kao lanac koji u svojoj ponudi ima kvalitetne veganske i vegetarijanske proizvode, proizvode bez laktoze i glutena te brojne druge bio/eko proizvode po izuzetno pristupačnim cijenama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:04