promo

Nikad žena, uvijek ljubavnica?

Tarot by Marija
promo

Planeti u znakovima nam govore o osobinama i karakteru osobe, te koji način se ona ponaša. Žene se u emotivnom odnosu ponašaju ovisno u kojem znaku im se nalazi Venera, a muškarci ovisno o Marsu.

Kada su ljubavni trokuti u pitanju, Ovnovi i Škorpioni su najuporniji, budući da je njihov vladajući planet Mars, planet ambicije, agresije i libida. Ribe, Vage i Djevice najčešće privlače samozatajne osobe koje su poprilično tvrdi orasi kada je ljubav u pitanju. Zbog toga Ribe najčešće završavaju povrijeđene i same, Vagama cijela priča dosadi pa nađu novu žrtvu, a Djevice završe ljute jer svojem plijenu nisu postale prioritet.

Sam horoskopski znak više je način na koji nas ljudi doživljavaju, on nije dovoljan za procjenu osobe ili situacije. Svaka osoba je individualna za sebe, a za kompletnu i širu sliku tu su tarot majstori.

Tarot sudbine predviđa budućnost

Ponekad je sudbina da se udamo za pogrešnu osobu, a ponekad se zločeste osobe upliću u naš odnos. Tarot nam može pomoći kada nismo sigurni u svoje ili nečije osjećaje, ako ih sami ne možemo procijeniti. Prednost gatanja tarotom je što se uvijek lako može prepoznati hoće li se u neki događaj uplesti druga osoba, osoba s dobrim ili lošim namjerama pa možete biti spremni na sva moguća „iznenađenja“. Gospođa Marija može procijeniti da li odnos ima budućnost budući da se u svom radu često susretala sa takvim situacijama.

Ime mi je Marija, treća sam generacija vrhunskih tarot majstora u svojoj obitelji. Jednostavna sam žena, a opet u životu se bavim neobičnim zanimanjem - tarotom. Ovo je jedno od mojih rijetkih pojavljivanja u javnosti, ali kako se sve više susrećem s ovakvim škakljivim ljubavnim problemima odlučila sam ponuditi pomoć onima koji se nemaju kome obratiti ili ih je sram podijeliti svoju priču sa bližnjima.

Kao profesionalni tarot majstor, imam iskustva sa situacijama u kojima ne znate što učiniti i kako trebate reagirati – jedino što znate da sve ono loše želite izbjeći ili svesti na minimum. Kad su u pitanju ljubavni trokuti, neke osobe se u njemu nađu posve slučajno, na prevaru ili pak uđu u takav nezdrav odnos sasvim otvorenih očiju. Ovakve komplicirane životne situacije nije lako nadvladati sam, a osobe oko nas su često previše pristrane da bi nam zaista mogle pomoći.

Pitajte me za savjet: 064 600 000 tel. 6,99 © mob. 8,41 kn/min

Ljubavnim tarotom i proricanjem se bavim profesionalno više od 15.g, a 2003.g. završila sam najviši stupanj škole tarota i magije u Seattlu, USA. Stručnjak sam upravo za komplicirane ljubavne situacije kada je što prije potrebno pronaći izlaz, što bezbolnije napustiti takav odnos i izaći uzdignute glave.

Tu sam da vam pomognem i u situacijama kada trebate birati između dva ljubavnika i niste sigurni u svoje ili partnerove osjećaje i ako nalazite usred ljubavnog trokuta i trebate brz način da izađete iz njega. Dat ću vam konkretan savjet i rješenje situacije kako da nekome postanete ona prva i jedina žena. Ako želite saznati razloge svojih loših ili pogrešnih izbora i kako ih izbjeći u budućnosti ili jednostavno tražite nekoga tko zna što v as očekuje u budućnosti:

Pitajte me za savjet: 064 600 000 tel. 6,99 © mob. 8,41 kn/min

Ako ste na prekretnici života i dosta vam je biti žena koja je uvijek na zadnjem mjestu u ljubavi, javite mi se s povjerenjem. Spremna sam se posvetiti i pomoći vam da svoj život vratite na pravi put, da pronađete sreću. Moja iskrenost, profesionalnost i smirenost omogućuje mi da vidim budućnost te s lakoćom dajem konkretne savjete za bolji život.

064 600 000

Tel 6,99 mob 8,41 kn/min

https://www.tarot-ljubav.com

Aurora u.o. | Slave Raškaj 10, Karlovac | OIB: 12533330791 | info: 0992501470 | +18

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:50