NITUI

NITUI beauty concept dnevna rutina u šest koraka!

Ako će po nečemu biti zapamćena 2021. onda je to K-beauty i korejska njega kože koja se sastoji od 10-tak laganih rutina/koraka prilikom čega se koriste proizvodi prirodnih sastojaka kao što su propolis, biserni prah, biljke - od gljiva do mrkve ili azijski pennywort (gotu kola) te popularni ginseng.
promo 
 Foto: Nikola Zoko

‘Kako je moguće napraviti barem 6 osnovnih dnevnih koraka rutine, kad znamo da je zapadni svijet puno užurbaniji od Azijskog? Tko će naći toliko slobodnog vremena za dnevnu njegu?” – pitale su se u glas glumice Mirta Zečević i Anita Matić Delić, model Ana Lena Jenžić, ali i brojne novinarke i urednice kojima je često radni dan prekratak zbog brojnih obaveza.

image
promo
Foto: Nikola Zoko

Karmen Kroflin, ekskluzivna zastupnica popularnih Korejskih beauty brendova i vlasnica beauty koncepta NITUI vrlo brzo je dala odgovor i pozvala sve žene da se i same uvjere kako je korejska rutina ipak jedinstvena i vrlo uklopljiva u način svakodnevne njege (za šest koraka potrebno je 10 minuta).

PRVI KORAK svake rutine je čistač i apsolutni “must have” DR. ALTHEA Amino Acid Gentle Bubble Cleanser. Njegova je zadaća da na prirodan način (slaba kiselost) ubija bakterije, štiteći i hidrirajući kožu i nakon čišćenja. U svom sastavu ima 17 različitih vrsta aminokiselina, prirodne tenzide poput ekstrakta jabuke i kokosovog ulja što je dovoljna garancija za dubinsko čišćenje bez iritacije, a dodamo li i hijaluronsku kiselinu i ceramide znamo da ovaj proizvod pomaže jačanju barijere i vlaženju kože.

DRUGI KORAK - maska za lice (koju je poželjno staviti dva do tri puta tjedno) MIZON Joyful Time Essence koja ima "matricu gela za vlagu" koja u hidratantnoj mrežnoj strukturi drži sastojke za vlaženje i njegu kože. Ova " gelasta matrica " dizajnirana je tako da odmah poveća vlažnost kože nakon nanošenja. Sve maske iz ove linije u izboru sadrže botaničke ekstrakte i ekstrakte zelenog čaja koji rješavaju različite probleme kože, minimaliziraju gubitak vlage i poboljšavaju vitalnost kože.

image
promo
Foto: Nikola Zoko

TREĆI KORAK je nanošenje The Skin House Vital Bright Toner tonika koji uklanja ostatak nečistoća i masnoća s lica te vraća prirodni pH kože koji može biti narušen čišćenjem lica. Tonik će potaknuti bolju apsorpciju prizvoda u sljedećim koracima rutine.

ČETVRTI KORAK je nanošenje seruma koji ciljaju na specifične probleme kože kao što su bore, tamne mrlje i dehidracija. The Skin House pobrao je sve ovacije tijekom predstavljanja jer je ovaj serum obogaćen morskim sastojcima, a koži daje glatki i nježni izgled. Ekstrakt morskih algi pomaže kod duboke hidratacije i održava vlagu kože kroz cijeli dan. Ekstrakt bisera štiti epidermis od vanjskih uvjeta dok Aloe Vera smiruje problematična područja kože.

image
promo
Foto: Nikola Zoko

PETI KORAK hidratantna krema XYCOS Pink Collagen Cream (eve VEGAN certifikat ), gdje visoko koncentrirani kolagen u kremi daje koži čvrstoću i glatku teksturu te pomaže kod zatezanja crta lica. Divlje bobice smanjuju crvenilo, bore i pigmentne mrlje. Šipak ima snažno antioksidativno djelovanje u koži i učinkovito štiti od "slobodnih radikala". Lagana tekstura kreme ostavlja lagan osjećaj na koži bez ljepljivosti. Za žene s osjetljivom kožom pokazala se idealna XYCOS Cica Green Cream (eve VEGAN certifikat ) s ekstraktima Gotu Kole, Spiruline i Aloe Vere koja zacjeljuje kožu, osigurava duboku hidrataciju, rebalansira i umiruje lice. Sastojci potiču stvaranje kolagena čime utječu na pomlađivanje kože te se poboljšava elastičnost.

ŠESTI KORAK zaštita SPF faktorom MIZON CICALURONIC NONNANO SUNBLOCK SPF50+ PA+++ koja je “pametna” krema koja ima formulaciju vode u ulju koju voda ili znoj neće lako ukloniti. Također je ne-nano i neljepljiva, savršena za nanošenje slojeva jer se ne nakuplja ispod kože kada se koristi s drugim proizvodima za njegu i šminkanje. Za umirujuće pojačanje u smjesi se nalazi ekstrakt centella asiatica za ublažavanje crvenila i usporavanje štete koju uzrokuju vanjski agresori. Hijaluronska kiselina, koja ima 5 puta povećanu brzinu sinteze , pomaže ojačati prirodnu funkciju kože, dok pruža veliku dozu hidratacije. Mješavina aloe, krastavca, zelenog čaja i bilja dodatno poboljšava cjelokupni izgled kože.

image
promo
Foto: Nikola Zoko

Budući da je šest osnovnih beauty rutina predstavljeno u prekrasnoj prirodi Campinga Plitvice, Karmen je svoj NITUI koncept završila ekskluzivnim predstavljanjem INDIE BEAUTY brenda BEAUSTU koji u svojoj liniji imaju 30-tak proizvoda. Posebni su po tome što su na tržište kozmetike lansirali jedinstveni concept - svi proizvodi pakiraju se u ekološke vrećice, umjesto da se koristi uobičajena ambalaža. S praktičnim vrećicama lako je putovati jer se vrećice mogu ponovno zatvoriti, lagane su i stanu u mali prostor. Jedna vrećica traje za višestruku uporabu, a tijekom kupovine uvijek se plaća samo proizvod. Beaustin lagani, ali visoki SPF UV zaštitnik od sunca jedan je od najprodavanijih. Popularni su naravno I kreme za toniranje, čistači te lijepe nijanse za usne. Svi proizvodi pakirani u vrećice imati će jedinstvenu cijenu od 29 kn.

image
promo

Gdje uživati u NITUI korejskoj rutini?

Upravo je otvoren SHOWROOM u Zagrebu, na adresi Horvaćanska 156 gdje je dostupan cijeli asortiman NITUI beauty koncepta, a od 10.05.2021 cijeli asortiman može se naći na web shopu na adresi www.nitui.eu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:46