Nova ulja za sunčanje koja će vam osigurati slatko i preplatnulo ljeto s neodoljivim mirisom

Poznate poduzetnice Tia Mamić i Lada Mitrašinović predstavile su novu limited edition liniju proizvoda svog kozmetičkog brenda Bela Glow – ulja za sunčanje.
 Bela Glow:Tia Mamić i Lada Mitrašinović

Ljeto je godišnje doba kada želimo biti preplanule i mirisne, a to najbolje znaju Tia Mamić i Lada Mitrašinović, vlasnice popularnog kozmetičkog brenda Bela Glow. Imajući na umu vruće ljeto pred nama, svoju Bela Glow kolekciju obogatile su za dva nova proizvoda – Sun Me ulja za sunčanje koja su predstavile slatkim fotografijama iz nove kampanje.

image
Bela Glow:Tia Mamić i Lada Mitrašinović

LIMITIRANA EDICIJA

Ulja za sunčanje iz Bela Glow radionice predstavljena su kao limitirana edicija brenda napravljena posebno za ljetnu sezonu pred nama. „Htjele smo naše kupce iznenaditi s dva nova proizvoda po kojima će pamtiti ljeto koje nam dolazi. Sun Me kolekcija već je pobudila jako puno interesa, tako da ne sumnjamo kako će ovo ljeto biti u znaku Bela Glow proizvoda koji imaju neodoljiv miris i ostavljaju kožu nahranjenom, sjajnom i preplanulom.“ – kaže suosnivačica brenda Tia Mamić.

Sun Me ulja za sučanje predstavljena su u znaku obilježavanja prvog rođendana Bela Glow brenda, a dolaze u dvije varijante – Ambra Dream i Choco Lasting. Proizvodi osiguravaju brzu i intenzivnu preplanulost, a Ambra Dream ulje za sunčanje ujedno i štiti kožu uz SPF 10.

image
Sun Me ulja za sunčanje

NEODOLJIV MIRIS LJETA

Uz brzu i intenzivnu preplanulost, Sun Me ulja za sunčanje ostavljaju neodoljive mirise na koži koji će vam sigurno uljepšati ljetne dane na plaži. Sun Me Ambra Dream ostavlja miris ambre, dok Sun Me Choco Lasting ostavlja slatki miris čokoladnih pralina.

image
Sun Me ulja za sunčanje

„Sun Me ulja za sunčanje kreirali smo s ciljem da pružaju brzu i intenzivnu preplanulost uz kombinaciju fantastičnog mirisa. Sada kada su proizvodi predstavljeni, ponosno mogu reći da smo u tom cilju uspjele.“ – kaže Lada Mitrašinović koja svoje dugogodišnje iskustvo u beauty industriji uspješno prelijeva u Bela Glow brend.

Sun Me proizvodi ekskluzivno su predstavljeni na Bela Glow web shopu, odabranim ljekarnama i premium shop-ovima, a s obzirom da se radi o limitiranim edicijama samo najbrži će uspjeti doći do svojih primjeraka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:53