NE PROPUSTITE

Novi broj Like! Putovanja: 20 ideja za zimske izlete s djecom i veliki vodič za Gorski kotar

24. siječnja Nedjeljni Jutarnji donosi novi broj magazina Like! Putovanja
Novi broj magazina Like! Putovanja

Kratki dani i niske temperature mogu biti ograničavajući faktor pri planiranju putovanja i izleta, ali u novom broju magazina Like! Putovanja pronašli smo niz ideja kako da iskoristite ono najbolje od najhladnijeg godišnjeg doba.

Imamo veliki vodič za Gorski kotar, sa svim skijalištima, sanjkalištima, klizalištima, mjestima gdje se može uzeti hrana i piće za van... U suradnji s tri mame prikupili smo 20 prijedloga za vikend izlete s djecom, a provjerili smo i što u zimskom razdoblju nude nacionalni parkovi i parkovi prirode.

Ako vam već previše nedostaju putovanja izvan Hrvatske, oduševit će vas savjeti koje smo prikupili od Branka i Ive s bloga Putoholičari. Oni su u zadnjih godinu dana posjetili Tursku, Pariz, Island, a upravo su se vratili sa Zanzibara. Putovati u pandemiji je, kažu, moguće, samo treba dobro planirati i na sve misliti.

U Like! Putovanja koji izlazi ove nedjelje, 24. siječnja uz Nedjeljni Jutarnji pronađite još niz ideja, preporuka i putopisa za savršeno provedeno slobodno vrijeme!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:55