NE PROPUSTITE

Novi broj Like! Putovanja: detaljni vodiči za 10 europskih gradova idealnih za proljetni city break

Ove nedjelje na kioscima potražite inspiraciju i savjete za izlete, aktivnosti i putovanja u svibnju

Novi broj Like! Putovanja

Koliko košta pivo u Londonu, a koliko taksi u Sofiji? Što svakako moram probati u Napulju, a koji rimski muzeji su obavezni za one koji ga prvi put posjećuju?

Odgovore na sva ta, i još brojna druga pitanja, donosi novi broj magazina Like! Putovanja u svom velikom vodiču za savršen proljetni "city break".

Obradili smo neke od najpoznatijih svjetskih metropola, London, Pariz i Rim, potom šarmantne gradove s dušom Napulj, Bruxelles, Dublin i Malmö, ali i manje razvikane destinacije Sofiju, Manchester i Bratislavu. Odabrali smo raznolike gradove, a svima je zajedničko da su povoljnim avionskim linijama lako dostupni avionom iz Hrvatske.

Za one koji ostaju unutar granica zemlje pripremili smo veliki vodič za planinarske izlete. Iskusne planinare, vodiče i blogere pitali smo da nam preporuče po tri izleta za ovo proljeće i njihovih 15 fenomenalnih prijedloga donosimo u novom broju Like!-a.

Posjetili smo i novi muzej u Humu, obišli Kopački rita, a osvojila nas je i tirkizna boja vode u slikovitoj dolini Soče u Sloveniji.

Ove nedjelje, 1. svibnja, potražite svoju dozu inspiracije za putovanja i slobodno vrijeme, novi broj Like! Putovanja na kioscima je u paketu s Nedjeljnim Jutarnjim. Tijekom cijelog mjeseca družimo se na Facebooku i Instagramu magazina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:20