NE PROPUSTITE

Novi broj Like! Putovanja: ideje za izlete i odmor, sve o predsezoni i vrijedne nagrade

Osvojite luksuzan odmor u Camping Plitvice, uz naš najljepši nacionalni park, a detalje kako se prijaviti potražite u nedjelju u Like!-u
Novi broj magazina Like! Putovanja

Kako izleda šetnja „Marsom”, kakve tajne skrivaju šarmantna Brela na Makarskoj rivijeri, što je to volonturizam i koja nerazvikana planina ima najljepši pogled u Gorskom Kotaru?

Odgovore na sva ta pitanja potražite ove nedjelje u magazinu Like! Putovanja, koji donosi i vrijedan nagradni natječaj u kojem možete osvojiti dva noćenja u luksuznim Delux mobilnim kućicama u Camping Plitvice, uz sam nacionalni park.

U novom broju kroz reportaže i teme vodimo vas na destinacije diljem Hrvatske, donosimo pregršt ideja i inspiracije za izlete, kraća i duža putovanja. Ako vas je ponijela euforija i kupili ste neku od jeftinih aviokarata za zemlje u koje iz Zagreba vozi Ryanair, provjerili smo kakva je trenutačno situacija i koje su mjere u tim destinacijama.

Razgovarali smo sa svjetskim putnikom u invalidskim kolicima, Slavenom Škrobotom, koji pokreće humanitarnu akciju za kupovinu bicikala za osobe s invaliditetom, ali i sa Splićankom koja se upravo vratila iz Pakistana i podijelila je s nama svoje dojmove.

U nedjelju 30. svibnja ne zaboravite potražiti svoj primjerak magazina Like! Putovanja uz Nedjeljni Jutarnji, uživati u brojnim reportažama i divnim fotografijama, ali i sudjelovati u bogatom nagradnom natječaju!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:23