NE PROPUSTITE

Novi broj Like! Putovanja: proljetni izleti u prirodu i vodič za putovanja u trudnoći

Donosimo preporuke i savjete za izlete biciklom, reportaže iz Zagorja, Istre i Slovenije, kao i niz inspirativnih priča

Novi broj Like! Putovanja na kioscima 27. ožujka

Kad su čuli da je trudna, blogericu Teu Dimić Radas prijatelji su odmah pitali: pa kako ćeš sad putovati? Ona im je bez razmišljanja odgovorila: pa isto kao i dosad!

Upravo je Tea naša sugovornica u velikoj temi o putovanjima u trudnoći, u kojoj donosimo i savjete liječnika, pregled pravila aviokompanija i ponuda osuguravajućih kuća. Ako ste jedna od onih koje žele prestati putovati tijekom tih devet mjeseci, ili imate tako nekoga u svojoj okolini, ovaj vodič morate sačuvati.

Novi broj magazina Like! Putovanja donosi i preporuke i savjete za biciklističke izlete za „obične” ljude, a predlažemo i devet ruta među kojima će svatko pronaći nešto za sebe. Posjetili smo Jezersku dolinu u Sloveniji i odmorili se u prirodi kao nikad u životu, istražili ponudu novoosnovane turističke zajednice Sjever Zagorja, te prehodali slikovitu istarsku stazu Bella Vista u zaleđu Rapca.

Ove nedjelje novi broj magazin Like! Putovanja donosi niz tema, reportaža, inspirativnih priča i ideja za izlete, a potražite ga u paketu s uz Nedjeljnim Jutarnjim 27. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:10