NE PROPUSTITE

Novi broj Like! Putovanja: sve o akciji u kojoj možete putovati Hrvatskom uz odlične popuste

Novi broj magazina Like! Putovanja

Kako vam zvuči odmor u hotelu u hrvatskom gradu koji oduvijek želite posjetiti? Tijekom dana izleti i obilasci najljepših hrvatskih prirodnih bisera i najzanimljivijih muzeja, a potom ukusna večera u restoranu... Uživanje bez vrućina, gužve i po osjetno nižim cijenama od uobičajenih.

Upravo će sve to biti moguće tijekom listopada jer počinje akcija "Mjesec hrvatskog turizma" Ministarstva turizma i sporta te Hrvatske turističke zajednice u kojoj će brojni turistički subjekti ponuditi svoje usluge po akcijskim cijenama.

Iako prijave sudionika još traju, magazin Like! Putovanja doznao je sve dosad poznate detalje i dio ponuda koje će oduševiti putnike, poput povoljnijih ulaznica za omiljena NP Plitvička jezera i ostale nacionalne parkove i parkove prirode, niže cijene u odabranim hotelima i restoranima, brojnim muzejima, galerijama...

Kao i uvijek, Like! Putovanja donose i pregršt ideja za izlete, od najboljih kutjevačkih vinarija, preko aktivnog odmora u okolici Karlovca, sve do revitalizirane željezničke pruge u Istri. Otkrili smo i malu, ali neobično sadržajnu Idriju u zapadnoj Sloveniji koja nas je oborila s nogu.

Novi broj magazina Like! Putovanja potražite u nedjelju 26. rujna na kioscima uz Nedjeljni Jutarnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:51