NE PROPUSTITE

Novi broj Like! Putovanja: sve tajne Hvara i vodič za planiranje posjeta Islandu

Na kioscima 22. kolovoza uz Nedjeljni Jutarnji
Novi broj magazina Like! Putovanja

Hvar. Taj čarobni, sunčani otok rajskih plaža, prekrasne arhitekture, odličnih vina i maslinovih ulja svakako je jedan od najpoznatijih i najomiljenijih na Jadranu.

Najljepše doba za posjetiti ga je upravo kasno ljeto, kad su temperature još dovoljno visoke za kupanje, a gužve više nema.

Upravo zato smo u novom broju magazina Like! Putovanja napravili detaljan vodič za Hvar u postsezoni. Skrivene plaže, restorani s poštenim omjerom cijene i kvalitete, seoska domaćinstva i mali proizvođači, slikovita unutrašnjost... Vrijeme je da se i vi zaljubite u ovaj biser Mediterana!

Donosimo i veliku reportažu s Islanda i vodič za planiranje posjeta ovoj zemlji čija nas je prekrasna priroda oduševila, a u kojoj svaki kutak izgleda kao fotografija National Geographica.

Istražili smo i čarobnu Liku, mjesto za savršen odmor i stapanje s prirodom, provjerili zašto i zagorska planina Ivanščica zaslužuje dobiti status parka prirode, a doznali smo i koje su u lokacije u Hrvatskoj najbolje za promatranje zvijezda i noćnog neba.

Sve to, i još puno toga, očekuje vas u novom broju magazina Like! Putovanja koji možete pronaći na kioscima uz Nedjeljni Jutarnji 22. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 08:18