PROLJEĆE

Novi broj Like! Putovanja u nedjelju donosi 50 ideja za izlete u prirodu

U nedjelju 19. ožujka u novom broju pronađite i reportaže iz Indonezije, s roadtripa zapadnom obalom SAD-a, Azerbajdžana...

Like putovanja

Počinje najljepše godišnje doba kad se priroda budi, šume se zazelene, a potoci nabujaju, a s prvim proljetnim suncem mnogi požele pobjeći na svjež zrak, okružiti se zelenilom i prekranim vidicima.

Novi broj magazina Like! Putovanja, koji možete pronaći na kioscima uz Nedjeljni Jutarnji 19. ožujka, donosi ideje za izlete u hrvatske nacionalne parkove i parkove prirode, prijedloge pješačkih i planinarskih staza, ali i najzanimljivije biciklističke ture od istoka do krajnjeg juga zemlje.

image

Aktivni odmor

U novom broju donosimo i nevjerojatne fotografije i priču s otočja Raja Ampat, nerazvikanog komadića raja na zemlji koji je jedno od pet najboljih mjesta za ronjenje na svijetu. Svaki dio tog nevjerojatnog arhipelaga buja životom, a posebno je magično podmorje: ovdje živi 75 posto svih vrsta koralja na svijetu i više od 1500 različitih vrsta riba.

image

Raja Ampat

Bili smo i na road tripu zapadnom obalom SAD-a, prošli 3540 kilometara dugu rutu kroz Kaliforniju i Nevadu, posjetili San Francisco, Los Angeles, San Diego, Las Vegas, ali i neke od najljepših nacionalnih parkova američkog kontinenta. U Like!-u potražite iskustvo iz prve ruke, niz savjeta i detaljan troškovnik za ovakvu avanturu.

image

Road trip

Denistangneyjr/Getty Images

Inspircija, savjeti, ideje i doživljaji iz prve ruke: sve to čeka ljubitelje putovanja u nedjelju, 19. ožujka u magazinu Like! Putovanja koji možete kupiti u paketu uz Nedjeljni Jutarnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 10:45