NE PROPUSTITE

Novi broj magazina D&D 20. ožujka uz Nedjeljni Jutarnji

Novi Dom i dizajn na kioscima je u nedjelju

Koncept otvorenog prostora neosporno je jedan od najdugovječnijih trendova u uređenju interijera, no mnogi se posljednjih, pandemijskih godina suočavaju s novim izazovom: kako u domu ostvariti privatnost i izoliranost od ostalih ukućana, bez obzira na to je li riječ o radu od kuće ili, pak, odmaranju uz omiljenu knjigu.

U novom broju časopisa D&D bavimo se time kako pregraditi pojedine zone u domu, ali bez zidova. Jedno od rješenja su dekorativne pregrade, od onih najjednostavnijih, poput paravana ili dvostranih polica, do konkretnijih koji uključuju i građevinske radove, na primjer poluzidovi od gips-kartonskih ploča, drvene letvice, megapopularne staklene stijene s metalnim okvirima... Posjetili smo tri stana i jednu kuću u kojima su primijenjena neka od ovih rješenja, a pripremili smo i šoping vodič s komadima pokućstva za vizualno odvajanje prostora.

U Parku prirode Učka našli smo kuću koja krije divnu priču obitelji Perčin, dok se u velikom fotoeditorijalu bavimo skulpturalnim namještajem. Nadamo se da ćete naći brojne savjete i ideje listajući novi broj D&D-a, koji možete pronaći na kioscima u nedjelju, 20. ožujka, u paketu s Nedjeljnim Jutarnjim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:19