NE PROPUSTITE

Novi broj magazina D&D – Dom i dizajn 23. svibnja uz Nedjeljni Jutarnji

Novi broj magazina D&D

Ovu nedjelju, 23. svibnja u prodaji će, uz Nedjeljni Jutarnji, biti novi broj magazina D&D - Dom i Dizajn. Iako nas je svibanj iznenadio čestim kišnim razdobljima, mi već dugo u sebi prizivamo ljeto, sunčane dane, boravak na otvorenom, odlazak na more ili negdje u zelenilo, u prirodu. Tako smo i birali teme za novi broj.

Donosimo sve što trebate znati razmišljate li o montiranju drvenog bazena u svoje dvorište, otkrivamo koje su prednosti, kako ide cijela ta procedura i što općenito jednostavno morate znati ako vas zanima ova tematika. Pričamo i o uređenju ureda u eri pandemije. Koliko je situacija oko koronavirusa promijenila trendove u opremanju i dekoriranju poslovnih prostora, što investitori sada traže od arhitekata i dizajnera, što im oni savjetuju i kakvi su općenito uredi sada hit. Imamo sve odgovore na ta i brojna druga pitanja!

I ovaj put vodimo vas u najljepše hrvatske kuće i stanove. Zavirili smo u stan čije je uređenje inspirirano Instagramom i Pinterestom u Garešnici, vilu na krajnjem jugoistoku Istre koja je rađena po uzoru na parišku zgradu Grande Arche. Pronašli smo i arhitektonsku senzaciju u Samoboru, čija fotografija krasi naslovnicu novog broja magazina D&D te čiji interijer i eksterijer podjednako oduševljavaju. Provjerite zašto.

Obišli smo puno domaćih trgovina i pronašli savršene kućne i lifestyle predmete u zelenoj i bijeloj nijansi, ali i genijalne stvari za savršen boravak u prirodi i kampiranje te proizvode koji "vrve" optimizmom i srećom. Ako nabavite neki od njih, garantiramo da će vam navući osmijeh na lice.

Arhitekt i dizajner Igor Prodanović ispričao nam je kako je osmislio totalno seksi stolac koji izgleda kao konjsko sedlo, a posjetili smo i showroom brenda IRKI.

Novi broj magazina D&D - Dom i Dizajn čitajte u nedjelju, 23. 5. uz Jutarnji list!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:01