NE PROPUSTITE

Novi broj magazina D&D – Dom i dizajn na kioscima 22. svibnja uz Nedjeljni Jutarnji

Novi broj magazina D&D

Novi broj časopisa D&D idealan je sve one koji žele pobjeći od gradske vreve i skriti se u šumovitim područjima Gorskog kotara i Like, a da pritom ne traže samo neko mjesto za prespavati, nego su željni autentičnih iskustava koja ta mjesta pružaju. Stoga vam donosimo divne prizore kuća A-okvira koje smo pronašli u Mrkoplju, Iševnici i Lici. Njihovi vlasnici nam iskreno govore o svim prednostima i manama s kojima su se susreli te otkrivaju možete li i sami sagraditi takvu kuću i koliko bi vas sve to koštalo.

Veliki editorijal posvećen je aktualnoj temi - roštiljanju! Naime, ljepši i topliji mjeseci rezervirani su za boravak, druženje i pripremanje hrane na otvorenom, a mi smo u Kuglani by Adele Mesi osmislili nekoliko scenarija za savršenu vrtnu zabavu.

Posjetili smo i luksuznu kuću u Ravnim kotarima, koju je dizajnerica interijera uredila za svoju obitelj, te vilu na Krku u kojoj se živi u dvije sezone: zimi se okuplja uz kamin u konobi, a ljeti uz vanjsku kuhinju i bazen. Tu je i prekrasni mali stan u Zagrebu s pregršt atraktivnih rješenja. D&D potražite u nedjelju 22. svibnja na kioscima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 11:48