NE PROPUSTITE

Novi broj magazina D&D na kioscima u nedjelju 17. listopada

Novi broj magazina Dom i dizajn 17. listopada uz Nedjeljni Jutarnji

Koliko ste se puta zapitali kako je moguće da sve blogerice i influencerice imaju besprijekorno uređene interijere, a vi pritom ne uspijevate dobiti niti jedan dobar kadar svojeg doma? Bez brige, niste jedini. Stoga smo kontaktirali domaće autorice uspješnih profila na popularnoj društvenoj mreži, koje su nam otkrile svoje male tajne i trikove o fotografijama koje objavljuju, a donosimo i savjete naše poznate fotografkinje Berislave Picek kako usavršiti svoje uratke, oduševiti pratitelje i zaraditi "like".

Sigurni smo da će vam ova tema broja biti zanimljiva i inspirativna, a u listopadskom broju magazina D&D koji će na kioscima, uz Jutarnji list, biti u nedjelju 17. listopada, vodimo vas i u dvije divne kuće - jednu na Krku, a drugu u Istri, koje će vas oduševiti interijerom, eksterijerom i pričom o njihovom nastanku, koju su nam ispričali njihovi vlasnici i arhitekti te dizajneri koji su ih radili.

U novom broju magazina D&D pozabavili smo se i temom modularnog, transformer namještaja koji se pokazao vrlo korisnim u domovima kojima nedostaje kvadrata, ali i domovima čiji vlasnici vole, brzo i jednostavno, mijenjati izgled svog doma, ovisno o potrebama i željama. Gdje i po kojim cijenama kupiti takve komade namještaja u Hrvatskoj, saznajte u našoj fotopriči u novom broju magazina D&D - Dom i Dizajn.

No, to, naravno, nije sve. Posjetili smo i moderno uređen IT ured na 20. katu nebodera, s kojeg se pruža fascinantni pogled, učimo vas, korak po korak, kako izraditi dekoraciju u makrame stilu, a u shopping sekciji otkrivamo gdje možete kupiti najudobnije fotelje, najbolje kućne satove i proizvode za dom u lijepim jesenskim bojama.

To, ali i još puno toga aktualnog i atraktivnog, čitajte u nedjelju, 17. listopada u novom broju magazina D&D - Dom i Dizajn!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:58