NE PROPUSTITE

Novi broj magazina D&D VRT na kioscima od četvrtka, 22. srpnja

Novi broj magazina D&D VRT

Vrtovi diljem zemlje u punom su cvatu. Pa tako i novi broj magazina D&D VRT koji će na kioscima biti od 22. srpnja, obiluje aktualnim, zanimljivim temama koje će svaki vrtlar, profesionalac ili amater, vrlo rado pročitati.

Pišemo o ljetnom vrtu i pogreškama koje smo napravili tijekom prošlih sezona te svim neuspjesima koje sada možemo nabrojati u svojoj zelenoj oazi. Donosimo što smo naučili iz svega toga te što ćemo napraviti u novoj sezoni drugačije te biti pametniji.

Pričamo o penjačicama i biljkama otrovnicama u vrtu zbog kojih morate biti ne velikom oprezu. Naši suradnici vrtlari otkrivaju i kako napraviti korisne ljekovite pripravke iz prirode, ali i kako korak po korak, brzo i jednostavno, pripremiti savršeno, mirisno ulje za tijelo. Kada smo kod "uradi sam" projekata, otkrivamo i kako napraviti cool vrtne oznake, elegantne vaze u obliku epruveta, pojilicu...

Pričamo i o katastru okusa tj. popisu namirnica s gastronomskim identitetom, a vodimo vas i na dva predivna mjesta - bajkoviti vrt u Rijeci i romantično privatno imanje s engleskom šarmom u Sisku.

Idemo i u farmu pod oblacima u Kopenhagenu, a posjetili smo i ekološki vrt prvakinje biovrtlarenja u Hrvatskoj, Zlate Nanić.

Donosimo i sve o začinskom bilju, popularnoj tehnici vezanja čvorova - makrameu, ali i popisu radova na otvorenom koje možete obavljati u svojem vrtu u kolovozu, rujnu i listopadu.

Te i još brojne druge teme čitajte u novom broju magazina D&D VRT koji je u prodaji od 22. srpnja. Ne propustite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:04