30. 1. UZ NEDJELJNI JUTARNJI

Novi broj magazina Like! Putovanja: najljepše lokacije za skijanje i sanjkanje u Hrvatskoj

Bili smo u egzotičnom Omanu i na slikovitoj Malti, a donosimo i iscrpan vodič za prvo putovanje Ryanairom

Novi broj magazina Like! Putovanja na kioscima je 30. 1. uz Nedjeljni Jutarnji

Jeste li čuli za Mukinje, Čelimbašu, Hrašće? Sve su to lokacije u Gorskom Kotaru i Lici s uređenim sanjkalištima, idealne za obiteljski vikend izlet. U novom broju magazina Like! Putovanja pripremili smo veliki vodič kroz skijališta, trenutno u Hrvatskoj rade tri, i sanjkališta, kojih je srećom puno više. Otkrivamo gdje uživati na snijegu, što još vidjeti u blizini, kao i gdje se okrijepiti nakon aktivno provedenog dana.

One kojima je više do toplijih krajeva vodimo u egzotični Oman, zemlju u kojoj možete sve: kupati se na rajskim plažama, istraživati pustinju, penjati se na planine, muvati se slikovitim gradovima i upijati povijest i kulturu...

Bili smo i na Malti, do koje iz Zagreba voze direktne povoljne avionske linije Ryanaira. Na tom nas je otočiću, manjem od Krka, oduševila raznolikost prirode i bogata povijesna baština.

A za one koji se još ne snalaze u pravilima i svim potencijalnim nadoplatama Ryanaira, a rado bi negdje otputovali za samo par eura, pripremili smo veliki vodič kroz sve što je dobro znati prije prve kupovine karte ovog niskotarifnog prijevoznika.

Sve ovo, ali i mnoštvo drugih tema, savjeta, reportaža i inspirativnih priča potražite u novom broju Like! Putovanja koji je na kioscima 30. siječnja 2022. uz Nedjeljni Jutarnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:59