Ne propustite!

Novi broj magazina Like! Putovanja ove nedjelje (28. 6.) na kioscima

Like 28.6.2020.

Novi broj magazina Like! Putovanja, koji izlazi u nedjelju, 28. lipnja, uz Jutarnji list, donosi brojne zanimljive i korisne teme o putovanjima kroz Hrvatsku. Pripremili smo vodič o putovanjima u doba pandemije te vam donosimo savjete o tome kako putovati najsigurnije, koji smještaj odabrati i kako uživati na godišnjem odmoru bez straha od koronavirusa.

Jedno od najsigurnijih svakako je putovanje brodom, gdje ste izolirani i možete izbjeći gužve. Pripremili smo veliki vodič za nautičare s pregršt savjeta, bilo da prvi put unajmljujete jedrilicu ili ste već iskusni nautičar. Donosimo niz preporuka i pravila ponašanja na brodu jer je brod i prijevozno sredstvo i mjesto življenja. Također, u novom broju magazina Like! Putovanja možete pročitati sve što vas zanima i ono što uistinu morate znati ako unajmljujete brod, ali i što ponijeti u brodskoj ljekarni kako biste spriječili tegobe koje vam mogu pokvariti put. Otkrivamo vam i šest rajskih nautičkih ruta koje trebate obići te smo pripremili veliki pregled jadranskih otoka koje trebate posjetiti. Našli smo i skrivene jadranske uvale koje možete otkriti samo brodom.
Obišli smo i kontinentalnu Hrvatsku te smo posjetili najistočniju regiju zemlje i upoznali prekrasne Vukovar, Vinkovce i Ilok. Posjetili smo i Bilogoru, na kojoj je razvijen konjički turizam, te Moslavinu i Banovinu. U novom broju pročitajte i detaljan pregled zagrebačkih muzeja koji rade te onih koji su zbog potresa, nažalost, i dalje zatvoreni, kao i popis predstojećih događaja koji polako oživljavaju u metropoli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:11