NE PROPUSTITE

Novi magazin STARTUP REPORT u četvrtak 26. svibnja uz Jutarnji list

Novi Startup Report

Startup Report je kvartalna digitalna publikacija s pregledom ključnih događaja na startup sceni u Hrvatskoj, namijenjena chat generacijama. Riječ je o posebnom izdanju Jutarnjeg lista, i drugi broj će, uz digitalno biti objavljen i kao print prilog, uz tiskano izdanje Jutarnjeg lista u četvrtak 26. svibnja.

U novom broju magazina Startup Report čelnik prvog hrvatskog jednoroga Silvio Kutić otkrio nam je tajnu uspjeha hrvatske startup scene, otkrili smo da u Hrvatskoj postoje 'tvornice startupa' i predstavljamo vam najveću. Tražili smo formulu za ESOP za hrvatske startupe i ostali zatečeni otkrivenim. Donosimo vam reportažu o novom hrvatskom robotu, poput BB-8 iz Zvjezdanih ratova, koji nastaje kroz suradnju najboljeg hrvatskog, najboljeg nizozemskog tehničkog fakulteta i - renomiranog hrvatskog umjetnika. Dakako, nema do Splita: prvaka među ekonomskim fakultetima pronašli smo u gradu pod Marjanom i još mnogo toga zanimljivoga.

Startup Report bit će moguće podijeliti preko WhatsAppa, Vibera, Telegrama, Messengera, Discorda, LinkedIna, Slacka, Teamsa, Workplacea, pa čak i e-maila, a u četvrtak 26. svibnja potražite i uz Jutarnji list novi magazin Startup Report.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:11