Novi webshop i showroom dekorativnog namještaja i zidnih dekora

Via Decori

Via Decori novi je izvor dekorativnog namještaja za sve ljubitelje dizajna i finih detalja za dom koji će oplemeniti interijere. Koncept je baziran na webshop prodaji (www.viadecori.hr) uz mogućnost dogovora sastanka u showroomu gdje je izložena većina komada.

Showroom se nalazi u centru Zagreba na adresi Gundulićeva 26.

image

Via Decori

Showroom Via Decori umjetnički je prostor od stotinjak kvadrata oblikovan za potrebe arhitektonskog studija koji je s vremenom prerastao u showroom dekorativnog namještaja. Via Decori u svojoj ponudi ima niz dekorativnih stolića, barskih stolica, stolić konzola, setova taburea, atraktivnih zidnih dekora i ogledala. Ponudu smo objedinili s vizijom estetike koja cjenovno nije u dizajnerskoj kategoriji, a vizualno se uklapa u dizajnerski namještaj. Stilski pratimo Glam, Art Deco, ali i moderni namještaj i zidne dekore, a gotovo svaki komad može se kombinirati kako u starogradskim interijerima i vilama, tako i u modernim interijerima.

image

Via Decori

Idejna začetnica i vlasnica brenda Via Decori, Sandra Šegulja-Leiderer, provela je dugi niz godina radeći u industriji dizajna i medija s posebnim afinitetom za časopise unutarnjeg uređenja. Ideja je nastala pri uređenju starogradskog stana u Opatiji dok je tragala za dekorativnim stolić konzolama, dekorima i ogledalima.

image

Via Decori

„Via Decori vizija je kombinirati namještaj poput komada nakita i ubaciti pokoji komad novog i finog čak i onda kada nužno ne uređujemo cijeli prostor nego ga želimo samo osvježiti. Želimo ponuditi komade sa stilom, a ne namještaj u svojem materjalnom i komercijalnom obliku kakav možete naći na svakom koraku.“ Arhiteki i dizajneri mogu nam pristupiti i s cjelokupnim projektom te birati komade koji se stilski uklapaju u koncept.

image

Via Decori

U vrlo ugodnoj atmosferi kojoj su prisustvovali gosti iz svijeta dizajna interijera i medija te suradnici i prijatelji, otvorili smo vrata Via Decori s idejom da dodatno obogatimo ponudu dekorativnog namještaja kako u Zagrebu tako i u cijeloj Hrvatskoj, s naglaskom na obalu, Istru, Dalmaciju do Dubrovnika i naše prekrasne otoke.

image

Via Decori

Za više informacija zavirite i na www.viadecori.hr ili nas po potrebi kontaktirajte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:10