Ocean & prijatelji na neobičan su način najavili veliki zagrebački koncert

"Ovo je najraspjevanija i najveselija press konferencija" - rekli su u glas novinari i brojni gosti, koji su bili na pomalo ne tipičnom predstavljanju novog projekta splitske grupe Ocean.

promo 

 Nikola Zoko

Kako i priliči glazbenicima, veliki zagrebački koncert Ocean & prijatelji Korakom po nebu, a koji će se održati u dvorani Vatroslav Lisinski 04.04.2022 u 20:00 sati, ova simpatična grupa najavila je, kako drugačije nego pjesmom!

image

promo

Nikola Zoko

U prvom dijelu mini koncerta, održanom u kavani Johann Franck, Marica Vilibić (vokal i violina), Stjepan Radić (vokal) i Dino Pleština (vokal i gitara), članovi grupe Ocean, odsvirali su svoje hitove s novog aktualnog albuma uz podršku vrhunskih glazbenika, Matije Dedića i gitariste Ante Gele s bendom, dok su u drugom dijelu pokazali kako zvuče suradnje s Prijateljima koji su dio ovog velikog projekta. Među njima su glazbene zvijezde, Zorica Konđa, Tedi Spalato, Maya Sar i Goran Karan koji se i sam pridružio zagrebačkoj promociji i najavi spektakla u Lisinskom!

image

promo

Nikola Zoko
image

promo

Nikola Zoko

"Srce nam je puno" - rekli su nam članovi grupe Ocean nakon jednosatne svirke uživo koja je rasplesala goste! - Istu i još bolju zabavu pripremamo na našem koncertu Ocean&prijatelji u Lisinskom početkom travnja za što počinju intenzivne probe s Big bendom i gudačkim ansamblom kojim će ravnati dirigent Joško Banov. Na koncertu u Lisinskom ćemo zasvirati naš kolaž hitova s tri studijska albuma, ali i zapjevati duete s našim prijateljima. Publika će tako čuti hitove naših gostiju poput Zar je voljeti grijeh (Zorica Kondža), Ti si moj san (Zorica Kondža), Sve ću preživit (Tedi Spalato), Zauvik tvoj (Tedi Spalato).

"Na koncertu će nas pratiti i dvojica najboljih instrumentalista današnjice - Ante Gelo i Matija Dedić koji svojom profesionalnošću stavljaju točku na 'I' ovog koncerta" - zaključio je Dino Pleština frontmen grupe vidno zadovoljan reakcijama publike na dio programa s kojim je najavljen veliki zagrebački koncert. Brojna publika se rasplesala u Johannu Francku, a dobru atmosferu je začinila i vinarija Josić s dvije vrste vina.

image

promo

Nikola Zoko
image

promo

Nikola Zoko

Nabavite svoje ulaznice na vrijeme!

Odbrojavanje do početka koncerta je počelo, a ulaznica za splitski spektakl u srcu Zagreba još ima. Nabaviti se mogu na blagajni KD Vatroslav Lisinski, ili putem weba na Entrio.hr i ulaznice.hr, a važno je napomenuti da ćete osim u odličnoj svirci dolaskom na koncert činiti i dobro djelo. Dio prihoda od prodaje ulaznica bit će doniran udruzi Krijesnica, kao pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti.

image

promo

Nikola Zoko
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. ožujak 2022 10:58