Od 25. svibnja gledajte najveći sportsko zabavni TV reality show "Utakmica života"

Odbrojavanje može započeti jer nas čeka pravi nogometni spektakl!
Predstavljen sportsko-zabavni TV reality show Utakmica života

Od utorka, 25. svibnja, s početkom u 20.05 sati na HTV-u 2 moći ćete pratiti jedinstveni TV reality show koji gledateljima definitivno garantira uzbuđenje, napetost i zabavu. "Utakmica života" je projekt koji je osmišljen tako da se kroz 7 epizoda prati život igrača u kampu, kako se ponašaju u profesionalnim uvjetima, saznaje što ih motivira i koliko daleko su spremni ići za pobjedu. Nogometaši u dobi od 18 do 25 godina prijavljivali su se i natjecali kako bi njih 30 ušlo u uži izbor te 17. svibnja otputovalo u Opatiju gdje će se boriti za 11 mjesta u "utakmici života" za koju će biti odabrani nakon svih odrađenih zadataka u kampu i ocjene stožera. Igrače čeka intenzivan trening po najmodernijim metodama, ali i prilika da na kraju svoje snage odmjere s mladom generacijom nogometaša, U-20 reprezentacijom Hrvatske. Idejni začetnik projekta je Ivan Rukavina, voditelj stručnog stožera zadužen za trening i selekciju je nogometna legenda Aljoša Asanović, a u stožeru je i bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić.

image
Utakmica života panel

„Ideja za Utakmicu života došla je kao rezultat želje da talentiranom nogometašu pružimo prvu, a nekome zadnju pravu šansu da ostvari svoje nogometne snove, a sve to pratimo kamerama i prikažemo zaljubljenicima u nogomet, no i svim ostalim ljudima koji žele gledati pozitivne i poticajne priče. Našoj nacionalnoj televiziji čestitam i zahvaljujem što su prepoznali ovaj, iz svake perspektive, pozitivan projekt! U ovoj sezoni klub partner je HNK Gorica, vrhunski posložen klub koji veliku pažnju daje mladim igračima, koji ima hrabrosti mladom igraču dati pravu priliku“ povodom predstavljanja izjavio je Ivan Rukavina, idejni začetnik projekta

Glavni trener "Utakmice života" Aljoša Asanović, istaknuo je:Nogometaši koji sudjeluju u ovom projektu su dobili program, već se mentalno i fizički pripremaju i do utakmice života vrijedno će svi trenirati u nogometnom kampu koji je vrhunski opremljen za treninge koji ih čekaju i koji neće biti lagani. Mi ćemo se baviti onime što je naš profesionalni zadatak da ih pripremimo najbolje što možemo za ovu "utakmicu života". Pobjednik će morati imati kvalitete koje ima jedan uspješan nogometaš, a to su karakter i talent.“

Tijekom svog boravka u Opatiji igrači su smješteni u hotelu Ambasador koji je u vlasništvu Liburnia Hotels & Villas čiji su predstavnici također sponzori samog projekta. Sudionici show-a nakon napornih treninga moći će uživati u Wellness & Spa hotela koji je zasigurno prava oaza za dobar san i opuštanje.

Tko će biti najbolji igrač i postati prvoligaš s potpisanim ugovorom s HNK Gorica na godinu dana saznat ćemo na kraju reality show-a, 02. lipnja 2021., kada će HTV2 uživo sa stadiona HNK Gorica prenositi "Utakmicu života" vs Hrvatska U-20. Prava senzacija za sve ljubitelje nogometa uskoro kreće s emitiranjem stoga pratite, gledajte i navijajte!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:09