"Od prvog poziva osiguravatelju do isplate štete znao sam da ćemo moji zaposlenici, posao i ja biti sigurni"

Croatia osiguranje - OSIGURANJE ZA PODUZETNIKE

Croatia osiguranje je samo u 2021. godini obradilo 48 tisuća šteta i isplatilo 458 milijuna kuna hrvatskim poduzetnicima. Međutim, tu nije samo isplata šteta, već i kompletna podrška stručnjaka Croatia osiguranja, koji za svakog poduzetnika prilagođavaju osiguranje prema njihovim potrebama i poslovanju

Kada bi se dogodila neka nepredviđena okolnost na koju ne možete utjecati, postoji li način da se vi, vaša tvrtka i vaši zaposlenici i dalje osjećate sigurno, te da vaše poslovanje i egzistencija nisu dovedeni u pitanje? Zadnje dvije godine svjedočimo cijelom nizu događaja za koje nismo mislili da bi nam se uopće mogli dogoditi, a zbog kojih su se mnogi poduzetnici, naročito mali i srednji, našli u teškim, pa i bezizlaznim situacijama i nije pretjerano reći da danas u poslu puno toga može krenuti krivo. Koliko god ste sve dobro isplanirali i pripremili se, nepredviđene lokalne i globalne okolnosti, klimatske promjene, nesreće i nezgode mogu se dogoditi u svakom trenutku. Posljedice za tvrtke mogu biti razarajuće i svaki poslodavac u takvim situacijama ima veliku odgovornost prema svojim zaposlenicima, klijentima, pa i sebi i svom poslovanju.

No, sve te probleme nitko ne mora rješavati sam niti prolaziti kroz stresna razdoblja brige o tome hoćete li se izvući iz krize. U programu osiguranja poduzetnika, Croatia osiguranje je samo u 2021. godini obradilo 48 tisuća šteta i isplatilo 458 milijuna kuna hrvatskim poduzetnicima. Međutim, tu nije samo isplata šteta, već i stalna i kompletna podrška stručnjaka Croatia osiguranja, koji za svakog poduzetnika prilagođavaju osiguranje prema njihovim potrebama i poslovanju. Da je Croatia osiguranje u tome vrlo uspješno, govori i zadovoljstvo klijenata, koji ne ističu samo brzu i sigurnu isplatu šteta kao najveću prednost osiguranja, već i cijeli proces ugovaranja i vođenja osiguranja. Koliko je osiguranje važno najbolje svjedoče oni na čije su poslovanje izravno utjecale okolnosti u zadnje dvije godine.

"Kao izravni sudionici turističkog sektora koji je bio jedan od najteže pogođenih posljedicama pandemije, imali smo veoma teško i nepredvidivo razdoblje koje je ostavilo veliku štetu na naše poslovanje. Situacija sa potresom nas je dodatno pogodila i bili smo u nezgodnoj situaciji jer nedugo nakon što smo završili i otvorili hotel bila je potrebna renovacija. Tada se iskazalo Croatia osiguranje, od prvog poziva i kontakta s agentom do same isplate štete u segmentu osiguranja imovine. Na kraju dana bez obzira koliko on bio težak nekako lakše predahnem jer znam da u cijeloj toj priči nismo bili sami. Od brzine obrade zahtjeva preko susretljivosti agenata do isplaćene štete, jednostavno znam da su naš posao, zaposlenici, gosti pa i sami hotel sigurni. Taj osjećaj nema cijenu. Ne želimo stvari prepuštati sudbini i zato smo svoje poslovanje do najsitnijih detalja osigurali u Croatiji. Ljudi, naši zaposlenici i gosti su uvijek na prvom mjestu i njihova sigurnost i dobrobit su nam ključni", kaže poduzetnik Domagoj Dujić, suvlasnik heritage hotela Manda u Zagrebu.

Croatia osiguranje poseban fokus stavlja na male i srednje poduzetnike s kojima rade posebno educirani agenti koji ih detaljno savjetuju, izrađuju za njih fleksibilne modele osiguranja i prate ih tijekom razvoja njihovog poduzeća. Vodeći brigu o potrebama poduzetnika, ali i stalnim praćenjem tržišta i trendova u sektoru malog i srednjeg poduzetništva, Croatia osiguranje najintenzivnije radi s poduzetnicima u turizmu i ugostiteljstvu, poljoprivrednicima, poduzetnicima u IT sektoru, te maloprodaji, nekretninama, građevini, proizvodnji, zdravstvu i profesionalnim uslugama, ali i ostalim mikro poduzećima i obrtnicima. Svaki poduzetnik iz bilo kojeg sektora dobiva osiguranje kakvo želi i treba, ugovora samo ona osiguranja koja su mu najvažnija i tako čuva budućnost svog poslovanja, ali i budućnost svojih zaposlenika, te osigurava normalno poslovanje bez obzira ne neočekivane probleme i događaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2023 07:12