Od sada svoje pakete možete plaćati i preuzimati potezom prsta

KEKS Pay

Aplikacija KEKS Pay postaje vaša jedina alternativa za jednostavno preuzimanje paketa bez keša. Digitalno plaćanje otkupnine pouzećem preko aplikacije KEKS Pay moguće je za sada isključivo kod poštara Hrvatske pošte i usluge brze dostave Paket24.

Čujete zvono i otvarate vrata – na pragu je poštar s vašim paketom. Pozdravljate poštara i pretražujete džepove pa novčanik i… uopće nemate keša kod sebe ili pak poštar nema sitno i ne može vam vratiti 6,67 kn. Srećom, kao i obično, pri ruci imate svoj mobitel. Otvarate besplatnu aplikaciju KEKS Pay, tražite poštara digitalno plaćanje, skenirate QR kod na njegovom mobitelu i plaćate otkupninu paketa – jednim potezom prsta.

Paket je u vašim rukama i poštar može zadovoljno dalje. Nemate keša i nemate problema – ako ste na mobitel instalirali KEKS Pay.

Hrvatska inovativnost na vašoj strani

KEKS Pay je besplatna hrvatska aplikacija iza koje stoji kreativni tim Erste banke. Aplikacijom možete slati i primati novac, raskusurati se, plaćati parking, nadoplaćivati ENC, donirati i plaćati režije.

KEKS tim uvijek je u potrazi za inovativnim rješenjima koja pojednostavljuju svakodnevna plaćanja i transakcije.

Zato je, ovih dana, u aplikaciji omogućena i nova funkcionalnost – digitalno plaćanje otkupnine paketa. Tako je KEKS Pay postao integriran s Hrvatskom poštom i uslugom Paket24 – čime je svima omogućeno jednostavnije plaćanje pouzećem.

Brojevi koji govore više od tisuću riječi

KEKS Pay koristi više od 270.000 korisnika. Mnogi se iznenade kad prvi put pokrenu app i, preko imenika, saznaju koliko njihovih prijatelja i poznanika već koristi KEKS Pay.

Do sada je u aplikaciji provedeno više od 4,6 milijuna transakcija. Transakcije su raznovrsne i uključuju brojne svakodnevne situacije: plaćanje jutarnje kave u kvartovskom kafiću preko QR koda, kupovanje bonova za mobitel, opušteno šopingiranje u više od 250 internetskih trgovina i doniranje u plemenite svrhe.

Ovi i drugi brojevi koji nezaustavljivo rastu nisu samo statistika, već i potvrda stvarne vrijednosti koju KEKS Pay svakodnevno pruža svojim korisnicima.

KEKSpresno je novo ekspresno

Zato sljedeći put dočekajte poštara i paket spremni – uz KEKS Pay na svom mobitelu. I to vrijedi ne samo za preuzimanje paketa od Hrvatske pošte i usluge Paket24, već i za brojne svakodnevne situacije za koje vam inače treba keš, a zapravo vam je dovoljan samo KEKS Pay i jedan brzi – KEKSpresni – potez prsta.

Više o aplikaciji KEKS Pay saznajte klikom na link: www.kekspay.hr

image

KEKS Pay

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. prosinac 2023 19:50