Odmor iz snova u boutique kući na otoku Hvaru

Design Villa Mar nova je oaza na otoku Hvaru, smještena na obroncima sela Pitve. Pitve su pitoreskno selo, dio svjetske UNESQO baštine koje će očarati svakog posjetitelja.
 DESIGN VILLA MAR 5*

DESIGN VILLA MAR 5*

U selu je sačuvana je stoljetna arhitektura tipičnog dalmatinskog sela, uske ulice, malene pjacete gdje se prošlost krije iza svake drvene škure obojane u boju prirode, zelenu.

Design Villa Mar je boutique kuća sa kategorizacijom od 5 zvjezdica u kojoj će svaki gost provesti odmor iz snova. Kuća je u potpunosti privatna, ograđena visokom kamenom ogradom sa svih strana kako bi gosti mogli uživati u vanjskom bazenu marke Laghetto Piscine i unutrašnjoj finskoj sauni. Kuća ima dvije prekrasno uređene terase gdje gosti mogu ispijati ohlađeni pjenušac ili roštiljati s prijateljima.

image
DESIGN VILLA MAR 5*

Kuća je uređena daškom mediteranskog stila u kombinaciji modernog i industrijskog. Opremljena je vrhunskim dizajnerskim namještajem, Calligaris, Mioto Design, luksuzno uređenim kupaonicama u bijelom mramoru, prekrasnom Doimo Cucine kuhinjom s najnovijom tehnologijom Miele kućanskih aparata. Svaka soba ima svoju privatnu kupanicu.

5 plazma TV-a sa Netflixom neće razočarati ljubitelje večernjih filmova kao ni 300 TV kanala na 5 stranih jezika.

Design Villa Mar pruža luksuzan odmor za 2-3 obitelji ili grupu prijatelja ( najviše do 10 osoba).

image
DESIGN VILLA MAR 5*
image
DESIGN VILLA MAR 5*
image
DESIGN VILLA MAR 5*

Rezervirajte svoj zasluženi godišnji odmor u ovoj predivnoj kući za odmor na otoku Hvaru i uživajte u čaroliji Pitvi OVDJE.

Otkrijte čarobne plaže na samo 10 minuta vožnje, posjetite Jelsu, ribarski grad Vrbosku i uživajte na otoku Hvaru gdje 300 dana u godini sija sunce.

Sve dodatne informacije o Design Villi Mar pronađite OVDJE.

image
DESIGN VILLA MAR 5*
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:36