Oglas o prodaji nekretnina u vlasništu Hrvatske poštanske banke, dioničko društvo

HPB d. d.

BROJ OGLASA: 03-05-2023

LOKACIJA: Županja, Trg prof. Martina Robotića 2

PREDMET PRODAJE: Poslovni prostor u prizemlju stambeno-poslovne građevine

KUPOPRODAJNA CIJENA: Početni iznos kupoprodajne cijene predmeta prodaje je 515.605,76 EUR

Banka je (su)vlasnik nekretnine upisane u zemljišne knjige Općinskog suda u Vinkovcima, zemljišno-knjižnog odjela u Županji, K. O. 336394 Županja, u zk uložak broj 5178 i to 1472/10000 suvlasničkog dijela zgrade sagrađene na kat. čestici br. 873/29, opisa TRG PROF. MARTINA ROBOTIĆA površine 1692 m², STAMBENO-POSLOVNA GRAĐEVINA KĆ. BR. 2 površine 1676 m² i DVORIŠTE površine 16 m², UKUPNO površine 1692 m², povezanog temeljem Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima s vlasništvom posebnog dijela nekretnine 8. Suvlasnički dio: ETAŽNO VLASNIŠTVO (E-8) povezano s vlasništvom poslovnog prostora broj 8 u prizemlju stambeno-poslovne građevine, korisne površine 843,45 m², a upisanu u katastarske evidencije Područnog ureda za katastar Vukovar, Odjela za katastar nekretnina Županja, k. o. ŽUPANJA i to u posjedovni list broj 5509 nekretnine na kojoj je uspostavljeno etažno vlasništvo, u koji je upisana katastarska čestica 873/29, broj DL 42, opisa TRG PROF. M. ROBOTIĆA površine 1962 m², u naravi DVORIŠTE površine 16 m² i STAMBEN. POSL. GRAĐEV. površine 1676 m² (dalje u tekstu: nekretnina).

Banka izrijekom otklanja svoju odgovornost za točnost podataka o površini navedene nekretnine.

ZAJEDNIČKE ODREDBE

I. Prodaju nekretnine provodi Banka.

II. Predmet kupoprodaje su svi (su)vlasnički udjeli u nekretnini u vlasništvu Banke kako je gore navedeno. Stjecanje samo pojedinih dijelova nekretnine (bilo stvarnih, bilo idealnih dijelova) nije moguće.

III. Nekretnina se prodaje po načelu „viđeno-kupljeno“, a za kupoprodaju nekretnine obvezno je sklapanje ugovora o kupoprodaji prema unaprijed utvrđenim odredbama.

IV. Rok za predaju ponuda istječe 12. lipnja 2023. godine, do kada ponude trebaju biti zaprimljene na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ponude poslane nakon naznačenog roka neće se razmatrati.

V. Ponuditelj je na ime jamstva za ozbiljnost ponude obvezan na račun Banke uplatiti jamčevinu. Iznos jamčevine i parametri za njenu uplatu se mogu pronaći na poveznici navedenoj u sljedećoj točki ovog Oglasa.

VI. Detaljniji uvjeti za sudjelovanje u postupku podnošenja ponuda i sklapanja ugovora o kupoprodaji mogu se pronaći u tekstu cjelovitih Oglasa kojim se pozivaju zainteresirane strane podnijeti ponudu za kupnju nekretnine, a čiji puni sadržaj je dostupan na internetskoj stranici društva HPB-nekretnine d. o. o., Zagreb, Ulica Milana Amruša 8; www.hpb-nekretnine.hr

Nekretnine se mogu razgledati uz prethodni dogovor s HPB-nekretninama d. o. o. putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski putem poziva na brojeve 01 555 3925 ili 01 555 3920.

image

HPB d. d.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 22:45