Oglas o prodaji nekretnina u vlasništvu Hrvatske poštanske banke, dioničko društvo

HPB d. d.

BROJ OGLASA: 04-09-2023

LOKACIJA: Rijeka, Ulica Andrije Medulića 8

PREDMET PRODAJE: poslovni prostor u prizemlju i na prvom katu ukupne površine 259,11 m² s pripadajućim spremištem u potkrovlju površine 11,66 m² i parkirno mjesto u podrumu površine 12,53 m².

KUPOPRODAJNA CIJENA: Početni iznos kupoprodajne cijene predmeta prodaje je 772.434,10 EUR.

Banka izrijekom otklanja svoju odgovornost za točnost podataka o površini navedenih nekretnina.

ZAJEDNIČKE ODREDBE

I. Prodaju nekretnina provodi Banka.

II. Predmet kupoprodaje su svi (su)vlasnički udjeli u nekretninama u vlasništvu Banke kako je gore navedeno. Stjecanje samo pojedinih dijelova nekretnina (bilo stvarnih, bilo idealnih dijelova) nije moguće.

III. Nekretnine se prodaju po načelu „viđeno-kupljeno“, a za kupoprodaju nekretnina obvezno je sklapanje ugovora o kupoprodaji prema unaprijed utvrđenim odredbama.

IV. Rok za predaju ponuda istječe 23. listopada 2023. godine, do kada ponude trebaju biti zaprimljene na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ponude poslane nakon naznačenog roka neće se razmatrati.

V. Ponuditelj je na ime jamstva za ozbiljnost ponude obvezan na račun Banke uplatiti jamčevinu. Iznos jamčevine i parametri za njenu uplatu se mogu pronaći na poveznici navedenoj u sljedećoj točki ovog Oglasa.

VI. Detaljniji uvjeti za sudjelovanje u postupku podnošenja ponuda i sklapanja ugovora o kupoprodaji mogu se pronaći u tekstu cjelovitih Oglasa kojim se pozivaju zainteresirane strane podnijeti ponudu za kupnju nekretnine, a čiji su puni sadržaji dostupni na internetskoj stranici društva HPB-nekretnine d.o.o., Zagreb, Ulica Milana Amruša 8; www.hpb-nekretnine.hr.

Nekretnine se mogu razgledati uz prethodni dogovor s HPB-nekretninama putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski putem poziva na brojeve 01 555 3925 ili 01 555 3920.

image

HPB d. d.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 05:43