Osiguraj naočale kao Petar Grašo i ideš kući pjevajući!

Jeste li znali da svoje naočale možete osigurati i zaštititi od svih vrsta šete?

Optika Anda

image

Optika Anda

U Anda poslovnicama možeš pronaći jedinstvenu uslugu Kasko osiguranja naočala osiguravajuće kuće HOK, koja nudi mogućnost osiguranja naočala ili naočalnih leća.

Dogodilo vam se da vam popucaju stakla na dioptrijskim naočalama? Sjeli ste na vaše omiljene sunčane naočale? Kasko osiguranje naočala pokriva sve to i bilo koju drugu nepredviđenu šteta, a na temelju ugovorenog osiguranja imaš pravo na potpuno nove naočale bez dodatne naknade.

image

Optika Anda

Kako funkcionira Kasko osiguranje naočala?

Kasko osiguranje možete iskoristiti jednom u roku od 12 mjeseci te u slučaju oštećenja na vašim naočalama, možete ih zamijeniti za potpuno nove. Osiguranje naočala pokriva uništenje ili mehaničko oštećenje naočala ili naočalnih leća. Kasko osiguranje ne vrijedi jedino u slučaju gubitka ili krađe.

Godišnja premija od 10€ godišnje

Godišnja premija police Kasko osiguranja se plaća prilikom kupnje naočala, a sami iznos police ovisi o cijeni kupljenih naočala i kreće se već od 10€ godišnje. Svi korisnici ove usluge, svoje oštećene ili slomljene naočale mogu zamijeniti za potpuno nove jednom u 12 mjeseci.

Petar Grašo osigurao je svoje naočale

Petar Grašo kojemu su naočale zaštitni znak, također se odlučio za osiguranje svojih naočala i nije požalio. Pogledajte u videu kako je omiljeni glazbenik i autor popularnog hita ‘Moje zlato‘ otkrio da bi bilo dobro osigurati svoje naočale. ?

Ako želite smanjiti rizik od potencijalnog oštećenja ili popravka naočala, svratite u najbližu Anda poslovnicu i ugovorite policu Kasko osiguranja brzo i jednostavno. Osigurajte naočale i idete kući pjevajući, baš kao Petar Grašo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 21:47