Prilika koja se ne propušta

Osvojite jedan od 3 BMW-a putem Inine SMS nagradne igre „Kupuj na Ini, BMW je bliži nego što se čini!“

Nikad nije bilo lakše doći do novog BMW-a, jer INA svoje kupce nagrađuje s čak tri! Kupujte na Ini i osigurajte si šansu za dobitak.
 INA

Posjetite bilo koje Inino maloprodajno mjesto od 13. listopada do 24. prosinca i natočite Inina vrhunska goriva, kupite robu široke potrošnje ili svoj omiljen proizvod iz bogate gastro ponude Fresh Cornera. Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri „Kupuj na Ini, BMW je bliži nego što se čini!“ potrošite minimalno 250 kuna i na taj način si osigurajte šansu za osvajanjem jednog od tri nova BMW-a te ostale vrijedne dnevne i tjedne nagrade.

VRIJEDNE NAGRADE

  • INA nagrađuje s jednim BMW-om mjesečno – BMW 118i Advantage+ u listopadu, BMW 218i Gran Coupe Advantage+ u studenom i BMW 318d Advantage+ u prosincu.
  • Također, dva sretna dobitnika dnevno osvajaju INA karticu u vrijednosti od 500 kn, a tri sretna dobitnika jednom tjedno osvajaju INA karticu od 1000 kn ( 2 x 500 kn dnevno, 3 x 1000 kn tjedno).

Sačuvajte račun i pošaljite SMS s ključnom riječi „INA“, brojem računa i osobnim podacima (ime i prezime, adresa: ulica, mjesto i poštanski broj) na 60010 (2,40 kn/ SMS). U nagradnoj igri možete sudjelovati svakom novom kupnjom i to neograničeni broj puta, prilikom čega jedinstveni broj računa može ući samo jednom u obzir za osvajanje nagrada. Sve neispravno popunjene ili nepotpune prijave automatski se isključuju iz završnog izvlačenja.

DVOSTRUKA ŠANSA ZA DOBITAK I TROSTRUKI BODOVI UZ INA LOYALTY

Ako se dosad još niste učlanili u INA Loyalty program vjernosti – sad je odlična prilika jer za vrijeme trajanja nagradne igre svi članovi ostvaruju dvostruku prijavu za osvajanje automobila!

Kupovinom Ininih Class Plus goriva i standardnih goriva dobivate i trostruke bodove na INA Loyalty kartici. Stoga ne propustite iskoristiti ovu odličnu priliku za napredovati brže do idućeg statusa.

INA Loyalty je program vjernosti pomoću kojeg možete sakupljati bodove prilikom posjete Ininim maloprodajnim mjestima i uživati u raznim pogodnostima i popustima! Učlanite se preuzimanjem INA Loyalty aplikacije iz trgovina Google Play ili App Store, putem internetske stranice www.inaloyalty.hr ili tiskane pristupnice na maloprodajnom mjestu. Odmah nakon registracije u program dobivate i dar dobrodošlice – kavu po izboru i 50 bodova na svom INA Loyalty računu!

image
INA

Sve detalje o nagradnoj igri te više informacija o izvlačenju dobitnika mjesečnih, tjednih i dnevnih nagrada možete pročitati na Ininim službenim stranicama.

Putujte bezbrižno uz čistu snagu Ininih Class Plus goriva i osvojite vrijedne nagrade!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 00:16