Otkrij PRECISION1™ svijet i vidi što se događa

 /Splendor

Želiš vidjeti bez ograničenja? Započni PRECISION1™ život i pokloni svojim očima malo čudo. Čim ih staviš otkrit ćeš potpuno novi svijet oko sebe i u trenu ćeš shvatiti da radiš stvari o kojima si dosada mogao samo sanjati.

Budite spremni za nove ljetne avanture koje dolaze, jer uz dnevne leće nema ograničenja, nema razmišljanja o tekućinama za leće, nema brige navečer o čišćenju i dezinficiranju leća. Dnevne kontaktne leće su namijenjene cjelodnevnom nošenju, a navečer se bacaju, te se drugi dan uzima novi, sterilni par leća.

Bliže se dani festivala, godišnjih odmora, toplih večernjih izlazaka i uz leće to nije nikakav problem. Možeš se slobodno opustiti bez razmišljanja o dioptrijskim naočalama, jer zašto si ne bi pojednostavili život i konačno prodisali punim plućima nakon svih nedaća koje su nas snašle. Vrijeme je da zaboravimo na loše i prepustimo se lijepim stvarima.

Kontaktne leće čine te slobodnim da uživaš u svakoj sekundi, ne podliježu novim trendovima, te su uvijek nosive, u svakoj prilici. Primjerene su za gotovo sve sportske aktivnosti. S lećama nema zamagljivanja i neugodnih crvenih otisaka na nosu. Dnevne kontaktne leće su idealne u svakom trenutku, pogotovo u ljetnim mjesecima. Čime god da se baviš, neće ti ispasti. Eventualno se može malo pomaknuti, ali trepni par puta ili lagano masiraj kapak i sve će bit kao na početku. Zapravo, toliko će ti biti ugodno oku, jedino moraš pripaziti da ih izvadiš prije spavanja.

Vrhunski dizajnirane za precizan vid i dugotrajnu udobnost, PRECISION1™ dnevne kontaktne leće s UV zaštitom je lako nositi, a još lakše voljeti.

Ove leće imaju UV filter koji blokira 90% UVA 99% UVB zraka. I lako ih je kombinirati sa najnovijim trendi sunčanim naočalama.

image
/Splendor

PRECISION1™ budućnost već je sada i ovdje! Dođi i prigrli slobodu življenja s novim dnevnim kontaktnim lećama. Bilo da trčiš po gradu , baviš se sportom ili se spremaš za izlazak.

Što još čekas?! Skokni do najbliže optike i zatraži svojih 5 besplatnih probnih kontaktnih leća i uživaj u svakoj sekundi novog PRECISION1™ života!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:00