Otkrili smo učinkovito rješenje za prorijeđenu kosu – muškarci, oduševit će vas!

Milijuni muškaraca u svijetu svakodnevno se suočava s problemom prorijeđene kose što ne utječe samo na njihov izgled već i na samopouzdanje.
PROMO JE

Iako će rijetki to priznati, većina muškaraca se boji gubitka kose – osim što im narušava samopouzdanje, prorijeđena kosa ih ostavlja nemoćnima jer misle da na to ne mogu utjecati. Pa kako onda svi oni slavni holywoodski glumci i pjevači u 40-ima odišu seksepilom i prkose godinama svojom bujnom grivom? Iako će mnogi reći da su to geni (čast izuzecima), vjerojatnije je da su otkrili NANOGEN keratinska vlaknasad je vrijeme da ih otkrijete i vi!

Vratite seksipil i mlađi izgled u trenu

Da je gusta kosa odlika seksipila potvrđuje istraživanje provedeno nad 2000 žena od kojih čak 83% smatra muškarce s bujnom i gustom kosom privlačnijima. Stoga, ako čeznete za danima kad ste imali gušću kosu te se osjećali samopouzdanije i nepokolebljivo, ili jednostavno želite postojeću kosu učiniti malo gušćom, NANOGEN keratinska vlakna vaš su saveznik s kojim ćete to postići u doslovno 30 sekundi.

Riječ je o vlaknima sačinjenim od prirodnog keratina (proteina od kojeg je sačinjena naša kosa) koje se uz pomoć elektrostatičkog naboja čvrsto love za vlasi. Zbog tog „efekta“ čini se kao da dodajete novu kosu na postojeću, a trenutačan učinak je nevjerojatan. Iz istog razloga koriste ih čak i žene kada za posebne prilike žele postići dodatni volumen, prikriti prošireni razdjeljak ili prorijeđenost kose uzrokovanu porođajem, menopauzom ili alopecijom.

Praktično i učinkovito rješenje ubrzo će postati dio vaše jutarnje rutine

Ovaj britanski revolucionaran proizvod dolazi u praktičnoj i patentiranoj ambalaži s elektrostatičkom trakom koja pomaže vlaknima da budu elektrostatički nabijena. Neovisno testiranje pokazalo je da je upravo taj patent zaslužan za 400% veći elektrostatički naboj kod NANOGEN-a u odnosu na njegove kopije. Zato se NANOGEN keratinska vlakna uvjerljivo najbolje i najčvršće hvataju za vašu kosu. Povrh toga, na spremniku se nalazi mali prozorčić koji vam pokazuje količinu vlakana kako nikad ne biste ostali bez zaliha.

NANOGEN keratinska vlakna su diskretna i golom oku neprimjetna, ali nisu poput prljavih kamuflažnih krema i staromodnih sprejeva koji začepljuju pore te izazivaju crvenilo – NANOGEN je dermatološki testiran pa ga mogu koristiti i oni s osjetljivim vlasištem. Jednostavno ga nanesite na željeno područje, a trenutačni efekt od 20.000 vlasi gušće kose učinit će vas i do 10 godina mlađima. Nije li to fenomenalno?

Bitno je znati da NANOGEN keratinska vlakna ne potiču rast kose, već služe kao estetska kamuflaža. Drže do prvog pranja kose šamponom i toplom vodom jer se tada poremeti elektrostatički naboj između kose i keratinskih vlakana. Zahvaljujući jedinstvenom sustavu „zaključavanja boje“ vlakna nikada neće ispuštati boju na jastuku ili bijeloj košulji čak i ako se oznojite usred sportskih aktivnosti. Ukoliko želite s NANOGEN-om na kupanje, preporuča se nanijeti vodootporni NANOGEN Locking Mist sprej. Nanogen keratinske vlakna dolaze u 10 prirodnih nijansi, pa ćete vrlo lako pronaći onu koja odgovara upravo vašoj kosi.

Preporučuju ga vodeći svjetski stručnjaci za kosu

Zbog svoje izvanredne kvalitete i jedinstvenog učinka, NANOGEN preporučuju mnogi stručnjaci i profesionalci među kojima su Društvo za androgenu alopeciju Velike Britanije (nasljednu, hormonsku, mušku ćelavost), popularne klinike za presađivanje kose ( dr.FARJO, MarkGLEN, FUEClinic dr.Veritos, Rogers Medical ...), celebrity stilisti (Michael Achton i dr.) te Svijet-kose.hr - prvi specijalizirani portal u Hrvatskoj na temu gubitka kose gdje možete pronaći mnoštvo korisnih informacija, proizvoda za rast kose i preporuka stvarnih korisnika.

image
LOGO

Gdje nabaviti NANOGEN?

NANOGEN keratinska vlakna možete naručiti ovdje direktno klikom na ovaj link, u svim boljim ljekarnama (distributer za ljekarne je OKTAL PHARMA) te u dm-drogerije markt prodavaonicama.

image
NANOGEN keratinska vlakna

Želite li saznati kolika je šansa da ćete postati ćelavi i do koje godine? Kliknite ovdje i napravite besplatni online test ćelavosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 09:30