Digitalna revolucija

Otkrivamo kako možete nastaviti gledati TV programe nakon prelaska na DVB-T2 sustav

DVB-T2 sustav
 Samsung

Za nešto manje od tjedan dana Hrvatska prelazi na DVB-T2 sustav. Ovaj novi sustav donosi napredan DVB-T2 signal i omogućuje gledanje svih zemaljskih TV programa u HD rezoluciji, ali također zahtijeva i prijamnik koji podržava DVB-T2 signal. Za prijam TV programa u DVB-T2 sustavu potrebno je imati samostojeći prijamnik ili televizor s DVB-T2 biračem kanala. Kako biste mogli nastaviti gledati dostupne kanale na novom standardu te uživati u najboljoj rezoluciji TV sadržaja do sad, birajte jedan od novih Samsung televizora iz QLED i Lifestyle serije.

Rezolucija bez premca

Ako tražite oštre i živopisne prizore bogatih boja, pronađite ih u televizorima iz QLED serije čija Dual LED tehnologija omogućuje besprijekoran doživljaj gledanja u HD rezoluciji. Promjena pozadinskog osvjetljenja uključuje se i isključuje ovisno o količini svjetla ili tame na slici. Zahvaljujući tome, QLED prikazuje dublje nijanse crne boje, kao i optimalan kontrast boja u svakoj sceni, što je idealno ako ste ljubitelj dokumentaraca ili ako volite gledati TV u mraku.

image
Q70T s18 TStand
Samsung

Slika kao u holivudskim filmovima

Tu je i Quantum Dot tehnologija koja pruža 100% trodimenzionalni opseg boja. To praktično znači da ćete vrlo jasno i kvalitetno moći vidjeti širi raspon boja, zbog čega je i kvaliteta slike u konačnici znatno bolja. Boje se prikazuju na najvišoj razini, u skladu s holivudskim standardima. Neusporedivo bolju sliku imat ćete i kod gledanja nogometnih utakmica zbog HDR-a, koji omogućuje prikaz šire palete boja i većih razina osvjetljenja.

image
Q95TQ90T S07 Soundbar
Samsung

Nevjerojatno stvaran zvuk

Uz Samsung 4K i 8K QLED televizore, osim kristalno jasne rezolucije, dolazi i jednako kvalitetan zvuk. Modeli iz ove serije su opremljeni Active Voice Amplifier tehnologijom koja pojačava zvukove u sceni kako biste mogli što jasnije čuti dijaloge. Cijelo iskustvo unaprjeđuje i Object Tracking Sound+ tehnologija koja prati kretanje predmeta po zaslonu, a ugrađeni zvučnici istovremeno pronalaze najbolje mjesto za reprodukciju zvuka kako bi doživljaj zvuka iz scene bio što stvarniji.

Prijelaz na DVB-T2 sustav prava je prilika za kupnju novog Samsung televizora. Do 15. 11. 2020. uz kupnju jednog od 8K TV-a, ili pak QLED TV-a od 75 i više inča, na poklon dobivate The Frame TV od 32 inča. Iskoristiti možete još jednu sjajnu promociju i ostvariti 5 godina jamstva na kupljeni televizor iz Samsung QLED i Lifestyle serije iz 2020. Više informacija saznajte na www.samsung.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:09