OTKRIVAMO! Što nam je potrebno za sreću?

Promo 

Što je sreća? Čini se neobičnim pitanjem, ali je li tako? Znate li kako definirati sreću? Mislite li da je sreća za vas ista stvar kao i za druge? Koji je smisao svega toga? Je li to uopće bitno u našem životu?

Zapravo, sreća ima prilično važnu ulogu u našem životu i može imati ogroman utjecaj na način na koji živimo svoj život. Iako znanstvenici još nisu utvrdili definiciju ili dogovoreni okvir za sreću, puno smo toga naučili u posljednjih nekoliko desetljeća - ona je stanje osjećaja ili pokazivanja zadovoljstva, što znači da se sreću ne smije miješati s radošću, zanosom ili drugim intenzivnim osjećajima. Sreća je stanje, a ne osobina koje može biti unutarnje ili vanjsko iskustvo, ali može biti i oboje.

image
Promo

Sada bolje razumijemo što je sreća – razmislimo što nas je danas učinilo sretnima i što još možemo napraviti kako bi taj osjećaj i dalje trajao? Međunarodni dan sreće prilika je da se prisjetimo svih onih sitnica koje nas čine sretnima i zbog kojih shvaćamo da je za sreću zaista potrebno tako malo.

image
Promo

Jedna od definicija sreće je da je to pozitivno emocionalno stanje koje uključuje smireno zadovoljstvo svojim životom, ali i aktivno zadovoljstvo i postignuća. Je li to ljubav, novac, djeca, posao, prijatelji, hobi? Je li sreća u novom laptopu, mobitelu, dronu ili zagrljaju? Zašto ne bi moglo biti i oboje – PRONAĐI IDEJU. Sreća je stvorena da je podijeliš s nekim. Razveseli sebi dragu osobu uz poklon koji će joj izmamiti osmijeh na licu jer upravo on je početak ljubavi.

image
Promo

Vjerujete ili ne u one male, ali poznate simbole sreće? Ljudi su generacijama u nekim malim znakovima tražili sreću. U svakom slučaju sigurno se svaki puta razveselite kada u travi pronađete djetelinu s četiri lista? Ili ste pronašli konjsku potkovu te ju objesili iznad vrata za sreću. Sreća je povezanost s prirodom.

Bubamara se također smatra znakom sreće i ukazuje na to da stvari idu u vašu korist. Ako ih često viđate to može biti znak da trebate biti zahvalni za sve što imate i što vam život pruža. Ovo je dobar trenutak da krenete naprijed i počnete ostvarivati svoje najveće snove i želje. Sreća je nevjerojatnija od snova.

Ključ je čuvar blaga, a jedno od najvrjednijih je svakako znanje koje imamo i ga tek gradimo. Današnja tehnologija i vrhunska oprema svakako će nam olakšati taj put. Znanje i sreća otključava vrata svijeta.

image
Promo
Lev Dolgachov

Još puno toga se može reći o osjećaju svih osjećaja, kako mnogi nazivaju sreću. Često je zapravo vrlo malo potrebno da budemo sretni i osjetimo iskreno zadovoljstvo u životu. Sreća je putovanje koje te čeka! Uživaj u trenucima koji ti oduzimaju dah. Sreća je stvar izbora pa zato napravi prvi korak i pronađi ideju za svoj put do sreće uz vrhunsku opremu i najbolje cijene!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 02:42