UMIJEĆE DRUŽENJA

Otkrivamo vam najbolje načine kako provesti savršene trenutke sa svojim najbližima

Promo
 Disobeyart

Stigli su topli ljetni dani koji sami po sebi zovu na druženje i avanture, otkrivanje novih lokacija i uživanje u bezbrižnosti. A da vam svi dani ne bi protekli isto, donosimo vam nekoliko ideja kako provesti savršene trenutke s ljudima koji su vam najbliži i najdraži!


Netaknuta priroda

image
Promo
Vuk8691

Naravno da grad ima svoje prednosti, ali kad sunce užari asfalt, a buka automobila i tramvaja postane nesnosna, pobjegnite od gradske vreve u netaknutu prirodu. Idealno je vrijeme za posjet nacionalnim parkovima i uživanje u zelenilu, smiraju i relaksaciji, od nacionalnih parkova Krka i Plitvičkih jezera, koji će vas oduševiti prirodnim fenomenima, pa sve do lokacija za ljubitelje adrenalina i planinarenja, kao što su Risnjak, Paklenica i Sjeverni Velebit. Izazovni tereni i niže temperature mogu biti sjajan ispušni ventil za nakupljeni stres, jednako kao i poznati zeleni otok - Mljet. Brijuni su također idealni za injekciju zelenila te su desetljećima sinonim za ugodan odmor. Šećer na kraju je za ljubitelje jedrenja koji mogu posjetiti Kornate i istražiti taj kameni labirint koji se sastoji od 89 otoka, otočića i hridi u moru.

image
Promo
Gaspr13


Naravno, boravak u nacionalnim parkovima sa sobom donosi i odgovornost. Uvijek imajte uz sebe dovoljnu količinu hrane i Cedevite u praktičnom, putnom pakiranju. Unošenje tekućine je ključno u ljetnim danima, posebno kad smo fizički aktivniji, a uz nove okuse i pakiranje možete se osvježiti za tren i napuniti energijom. Također, pazite da sve u nacionalnom parku ostavite kao što je bilo. Dakle, sve smeće nosite sa sobom, ne uznemiravajte životinje i ne trgajte biljke. Uživajte sa svojim društvom i ostavite prirodu kakva je bila, netaknuta. O tom krucijalnom segmentu razmišljali su i stručnjaci iz Cedevite te su osmislili novo pakiranje koje će smanjiti ambalažni otpad za 180 tona, a ugljični otisak smanjit će se za 269 tona emisije CO2 na godišnjoj razini.


Izlet na more

image
Promo
Molchanovdmitry

Godišnji odmor još nije blizu, a više od svega želite se baciti u more i uživati u pjesmi cvrčaka? Okupite ekipu, dogovorite plan i program i krenite u akciju! Iako zvuči izazovno, danas je nažalost puno lakše u zadnji tren unajmiti apartman. Stoga pretvorite neugodnu situaciju u dobrobit za sve. Ponesite kremice za zaštitu od sunca, ručnike i badiće stavite u ruksak, ekipu u auto i krenite u smjeru - mora! Ne morate potrošiti cijelo bogatstvo na odlazak na plažu. Napravite sendviče, ponesite malo sezonskog voća, a dodatnu dozu vitamina i osvježenja neka vam pruža novi okus Cedevite s dobro poznatih devet vitamina. Dodatni plus je to što se otvara na iznimno jednostavan način, doslovno - skini, stisni i protresi! Uz more, najbolje osvježenje za vrelih ljetnih dana.


Piknik u parku

image
Promo
Viewapart

Možda niste tip od mora, kupanja i brčkanja ili vam se jednostavno ne da odlaziti iz grada. I to je sasvim u redu. Organizirajte ekipicu i zaputite se na neklasični piknik u parku. Pripremite veliku dekicu ili podložak za plažu, a nemojte izostaviti ni okrepu. Sendviči sa suhomesnatim proizvodima i bez maslaca idealna su opcija jer je vani toplo, a za desert pripremite muffine ili browniese, samo bez čokolade, da se ne bi otopila. Badminton je idealna aktivnost na otvorenom za koju su vam potrebni samo reketi i loptica, ali moramo priznati da je Uno za veće grupe jedna od najzabavnijih igara s kartama. Sredstvo protiv komaraca neka vam bude must have, baš kao i Cedevita koja će vam utažiti žeđ te pružati savršeno vitaminsko osvježenje. Okupite svoje najdraže ljude, uživajte u igri, neka netko ponese gitaru i prepustite se onom predivnom osjećaju bezbrižnosti i djetinjstva. Jednostavno iskoristite dan najbolje što možete, uz one do kojih vam je najviše stalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:31