Eurospin stigao u Križevce!

Otvorena šesta poslovnica Pametne kupnje u Hrvatskoj

Poznati diskontni lanac Eurospin nastavlja otvarati svoje trgovine diljem Lijepe naše!
promo 

Nakon Zadra, Požege, Samobora, Velike Gorice i Zagreba, šesta po redu poslovnica smjestila se u Križevcima, u Ulici kralja Tomislava 47a.

Križevčanke i Križevčane je tradicionalno dočekao voditelj Luka Bulić, upoznao ih s Eurospinovom raznovrsnom ponudom te službeno otvorio trgovinu.

image
promo
image
promo

Talijanske robne marke i brojni hrvatski proizvodi

Upravo model Pametne kupnje izdvaja Eurospin od drugih trgovačkih lanaca. Kupci plaćaju isključivo kvalitetu proizvoda, i to po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

Asortiman ovog popularnog diskontnog lanca bogat je prehrambenim i neprehrambenim proizvodima vlastitih robnih marki kao što su Flor di Natura, Amo Essere, Enkho ili Sistema Casa. Svježe i zdrave namirnice svakodnevno su dostupne na policama odjela kao što su Mesnica, Delikatesa, Pekarnica te Voće i povrće. Kako bi se zadovoljile svakodnevne želje i potrebe svih kupaca u Hrvatskoj, Eurospin surađuje s brojnim lokalnim dobavljačima.

image
promo

Radno vrijeme Eurospinove trgovine u Križevcima je od ponedjeljka do subote od 8 do 21 sat te nedjeljom od 8 do 14 sati.

image
promo

Eurospin u Hrvatskoj

Nakon Križevaca, Eurospin ove godine otvara svoja vrata i u Poreču. Ambiciozni planovi uključuju otvorenje 20-ak dućana te zaposlenje otprilike 500 radnika do kraja 2021.

image
promo

Cjelokupnu ponudu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda te sve informacije o aktualnim ponudama u katalozima pronađite na službenoj web stranici Eurospin Hrvatska te društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

image
promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:23