GADGET STVOREN ZA HEDONIZAM

Ove sezone na moru se pojavio novi hit gadget koji spaja udobnost i tehnologiju!

Promo

Ljeto je napokon stiglo u punom zamahu, a s njime i pripreme za odlazak na godišnji odmor. I dok smo prošle godine bili bombardirani s esencijalnim gadgetima za plažu u vidu luftića u obliku plamenaca i neizbježnih jednoroga, ova godina donosi puno sofisticiraniji i elegantniji must have.

image
Promo

Riječ je o proizvodu njemačke kvalitete, ali hrvatskog podrijetla. O čemu pričamo? O fenomenalnoj sportskoj opremi koja je stvorena za opuštanje, imenom iMatJet. Zamislite si da ležite u moru na udobnoj fotelji na napuhavanje, sa svake strane imate prostora za omiljeno piće, a ne moraju vas brinuti ni morske struje ni vjetar jer se iMatJetom upravlja pomoću daljinskog upravljača što omogućava potpunu kontrolu nad kretanjem. Savršeno, zar ne?

image
Promo

iMatJet je proizvod koji je osmislio i realizirao njemački poduzetnik hrvatskih korijena, Ivica Mataija. Predstavljen je nedavno u sklopu modne revije brenda Duchess održane u Splitu, a odmah je oduševio sve uzvanike i znatiželjnike koji su se našli u to vrijeme na plaži. Kao što sve dobre ideje nastaju kada smo najopušteniji, tako se dogodilo i Mataiji.

Dok je uživao na godišnjem odmoru i odmarao u fotelji za napuhavanje, Mataija je shvatio koliko bi se tek opustio kada bi mogao imati proizvod u potpunosti pod svojom kontrolom, a ne ovisio o strujama mora. S obzirom na to da je i sam zaposlen u tvrtki koja se bavi proizvodnjom visokopreciznih mehaničkih dijelova koje se koriste u skoro svim industrijama, svoju ideju je predstavio inženjerima u firmi. Realizacija je prošla pod budnim okom i savjetima vrhunskih stručnjaka s područja mehanike i elektronike, a proizvod postaje sve veći hit i na međunarodnom tržištu.

image
Promo

Održivost projekta je ono što zanima i kupce i zainteresiranu javnost, jer naš proizvod je prije svega ekološki održiv te bez razvoja novih tehnologija ne bi bio moguć. On naizgled djeluje isključivo kao premium ili skupa igračka, ali to nije. Ovaj proizvod je prije svega tehnološki iskorak i jako smo ponosni što smo ga predstavljamo i u Hrvatskoj. iMatJet nema cilj da bude pretenciozan već da vam pruži užitak u slobodnom vremenu na vodi”, naglasio je Ivica Mataija.

image
Promo

iMatJet je savršen za sve ljubitelje elegantnog dizajna i tehnologije koji su ujedinjeni u proizvod stvoren za hedonizam. Jednako zanimanje privlači kod vlasnika jahti, ali i iznajmljivača brodova te hotelijera i privatnih iznajmljivača koji svojim gostima žele osigurati najbolje od najboljeg.

image
Promo

iMatJet sadrži elektromotor snage 500 watta te postiže brzinu od 3 čvora. Ova udobna fotelja se napuhuje u manje od pet minuta, a dolazi u koferu koji se jednostavno i lako prenosi do plaže, bazena ili jahte. Sve što trebate je uzeti omiljeno piće, leći u svoj iMatJet i uživati. Bezbrižno, jer za sve nedaće poput morskih struja i valova, tu je daljinski koji će vam osigurati da se sigurno i bezbrižno vratite do obale. Perfektno, zar ne?

image
Hanza media
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:03