Ovo je top mjesto za jednodnevni odmor: predstavljamo Dalmaland, naš jedini zabavni park u kojem je ljeto već u punom jeku

Dalmaland u Biogradu od ove godine nudi bezbroj novih atrakcija i popratnih sadržaja, a dugi ljetni dani i temperature koje su već uzavrele, najbolja su pozivnica da s obitelji i prijateljima posjetite ovaj zabavni raj na otvorenom.

Dalmaland

 Matija Lipar/

Ljeto nam se vratilo! Za manje od jednog dana i kalendarski će početi mnogima omiljeno godišnje doba, a to znači da više nemate puno vremena za planiranje odmora. No, ne brinite se, jer mi smo to već odradili za vas! Zamislite mjesto gdje ćete u trenu zaboraviti na svakodnevne obaveze i prepustiti se ljetnoj čaroliji, u kojem mašta postaje stvarnost, a zabava nikada ne prestaje… Naravno, riječ je o Dalmalandu u Biogradu na moru, jedinom zabavnom parku u Hrvatskoj i regiji u kojem je svaki dan kao iz snova.

image

Dalmaland

image

Dalmaland

Filip Brala/
image

Dalmaland

Filip Brala/

Otkako je otvoren prije šest godina, Dalmaland je sinonim za savršen jednodnevni odmor, svejedno jeste li s obitelji, prijateljima ili ste „u dvoje“. A od ove godine provod u najvećoj oazi fantazije, smijeha i dobre vibre na Jadranu još je uzbudljiviji i ljepši.

Naime, dobro poznatom Jurskom svijetu, Svemiru, Piratskom zaljevu i Divljem Zapadu pridružio se kompleks bazena, tobogana i vodenih spustova, uz koje će posjet ovoj oazi u ljetnim mjesecima biti uistinu nezaboravan. Intencija izgradnje vodenog parka jest proširenje ponude i razvoj centra zabave koji će biti atraktivan gostima različitih preferencija u zabavi i to cijeli dan, a kroz više od 5 mjeseci u godini.

Novost u Dalmalandu su i tematske zabave vikendima koje su već osvojile brojne domaće i strane goste. Svake subote i nedjelje dio parka je u znaku nekog omiljenog dječjeg junaka i stoga se svi pripremite na susrete s Transformerima, svemiricima i drugim maskotama koji će vašim mališanima dodatno uljepšati boravak.

Upravo tijekom produženog vikenda koji je pred nama, najmlađe posjetitelje čeka čarobni Transformers party powered by Erste na koji su pozvani svi klinci i njihovi maleni prijatelji. No, pridružiti im se mogu i oni stariji, a sigurno smo da i među njima ima obožavatelja ovog fantastičnog snagatora kojeg samo u Dalmalandu možete upoznati u stvarnoj veličini. A, sve to pod budnim okom maskote Dalmalanda, sredozemne medvjedice Funny.

image

Dalmaland

Filip Brala/
image

Dalmaland

Matija Lipar/
image

Dalmaland

Matija Lipar/

Podijeljen na pet cjelina koje se sastoje od čak 40 atrakcija, Dalmand pruža provod za sve uzraste. Jedino što trebate napraviti kad jednom zakoračite u ovaj čaroban svijet, koji se prostire na više od 6.5 hektara, jest odabrati svoju pustolovinu.

Za uspomene s vašim klincima tu je obiteljski Fun park u kojima se nude razne atrakcije poput Dino Worlda, Piratskog zaljeva i Minetrain coastera. Interaktivno kino Games Hall, koje je osobito omiljeno među tinejdžerima, ima preko 60 arkadnih igrica, a garantiramo da na visokim ljetnim temperaturama neće biti većeg užitka od spuštanja niz neki od brojnih tobogana, zarona u Plavoj spilji ili prepuštanju umjetnim valovima.

U Dalmalandu su mislili i na milenijce i one nešto starije goste avanturističkog duha. Za njih je rezerviran adrenalinski dio čije su zvijezde Alien, Ferris Wheel i Horror House. A ako baš želite iskusiti maksimalnu dozu adrenalina, nemojte propustiti vožnju u Big Blue rollercoasteru i Tornadu.

image

Dalmaland

Filip Brala/

Smješten u srcu Dalmacije, Dalmaland je idealan izbor za sve koji planiraju odmor, a ne mogu ili ne žele gubiti dragocjeno vrijeme na duge letove i vožnje automobilom. Zašto ne biste vikend ili blagdan proveli aktivno i na zraku, s vašim najdražima?

Po uzoru na najpoznatije svjetske centre zabave, Dalmaland nudi kompletan provod. Tako u sklopu parka u svako vrijeme možete i nešto fino prezalogajiti. Kompleks raspolaže s nekoliko ugostiteljskih objekata, a Dalmalandovi chefovi svakodnevno obogaćuju njihov jelovnik, posebice onaj slatki koji će zadovoljiti i najizbirljivije nepce. Kako biste u vašem domu imali stalni podsjetnik na boravak u ovom ljetnom raju za avanturiste, naš je savjet da razgledate ponudu gift shopa koji se nalazi na središnjem trgu parka.

image

Dalmaland

image

Dalmaland

Matija Lipar/

Zahvaljujući najvišoj razini kvalitete i sigurnosti te jedinstvenom spoju tematskih i vodenih atrakcija, Dalmaland će se ove godine pridružiti laskavom društvu svjetskih parkova zabave kakvih je u Europi tek nekolicina. Ovo mjesto radosti i uspomena za cijeli život definitivno će dodatno obogatiti ponudu Biograda i Zadarske županije te ih dovesti u sam vrh posjećenosti turista i produžiti trajanje turističke sezone. Radi se o investiciji vrijednoj 7,5 milijuna eura na kojoj je uz hrvatske projektante i izvođače građevinskih zahvata radila svjetski poznata firma Polin Wateparks, glavni konstruktor tobogana za preko 50 svjetskih vodenih parkova.

image

Dalmaland

Sve novosti i zanimljivosti u čarobnom svijetu Dalmalanda možete potražiti na službenoj stranici www.dalmaland.com. I ne zaboravite, više ne morate čekati dugi godišnji odmor da biste nekamo otputovali s vašim najdražima, a ukoliko ulaznice kupite online putem dalmaland.com/ulaznice, ostvarujete dodatnu uštedu. U Dalmalandu je svaki dan prilika za savršen provod! Stoga svojima priuštite najljepše ljeto i pridružite nam se na najvećem partyju na Jadranu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:36