Širenje prodajne mreže

Plodine nastavljaju sa širenjem prodajne mreže – novi supermarket Plodina otvoren u Vrsaru

U Vrsaru je otvoren moderan supermarket Plodina, čime Plodine sada broje 96 trgovina u Hrvatskoj. Nastavak je to intenzivnog širenja maloprodajne mreže modernih supermarketa i učvršćivanja liderske pozicije, kao jedan od vodećih maloprodajnih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.
Plodine Vrsar
 Plodine

Danas je u Vrsaru, na adresi Ulica Sv.Martin 4a, otvoren novi supermarket Plodina.

Vrijednom investicijom na 1600 m2 uređen je moderan prodajni prostor koji uz vrhunsku opremu i praktična dizajnerska rješenja zadovoljava najviše trgovačke standarde, te svojim kupcima omogućava još ugodniju kupovinu.

U prodajnom prostoru dostupna je samoposlužna pekara, odjel delikatesa, mesnica i gastro odjel, te tzv. zelena tržnica sa svakodnevno svježim voćem i povrćem. Moderno skladište, komore i razne pripremnice kupcima osiguravaju dostupnost i svježinu proizvoda svakoga dana.

image
Plodine Vrsar
Plodine

Novi supermarket Plodina zadržao je svoj prepoznatljivi široki asortiman, pa tako i ovdje kupci mogu pronaći svježe i provjerene proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete. I u Vrsaru prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz bogatu ponudu domaćih i stranih proizvoda, te proizvoda robne marke Plodine, a kroz ponudu neprehrambenih proizvoda Plodine su osigurale sve što treba jednom kućanstvu.

Otvorenje novog supermarketa Plodina posebno je razveselilo stanovnike Vrsara, a uz nadu da će uskoro krenuti i nova turistička sezona, novo prodajno mjesto biti će dodatna vrijednost za njihove goste. Vrijedno je napomenuti da je otvoreno 40-ak novih radnih mjesta.

image
Plodine Vrsar
Plodine

Poštivajući epidemiološke mjere, te u cilju smanjenja bliskih kontakata uobičajeni prigodni zabavni program i degustacije na dan otvorenja su otkazane. Zato su kupci mogli uživati u brojnim pogodnostima i akcijama pripremljenim posebno za prvi tjedan otvorenja.

Radno vrijeme Plodina Vrsar je od ponedjeljka do subote 7:00 – 22:00, a nedjeljom 7:00 – 18:00 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:24